så blev det fredag igen

Jajamen, det blev fredag igen. Det går undan minsann... Just nu består livet av jobb, renovering och barn i utvecklingssprång. Fullt upp med andra ord. 


Igår hade jag iallafall en ledig dag med familjen. Till en början myste vi bara runt här hemma. Det slipades i hallen och barnen lekte bra. Efter att vi hade fått lunch i magarna gjorde vi oss redo och åkte till stan. Mot buspalatset! 

Vi hade hela buspalatset för oss själva hela tiden, så jäkla lyxigt. Oj vad vi lekte och härjade... Nu kunde även vi vuxna släppa loss ordentligt. Jag vågade äntligen prova tunnelrutchkanan, hehehe. Lifegoal. Men roligast var att dela upp oss i lag och jaga varandra och gömma sig. Superrolig dag! 

Efter lite fika åkte vi sedan vidare mot nästa roliga stopp, leksaksaffären. Barnen skulle få sätta sprätt på lite julklappspengar. Och Elias hade ju även presentkort och födelsedagspengar. Nu fick dom rätt mycket, så det mesta har vi sparat. Men Elias hade drygt 1000:- att handla för och Edwin hade 600:- att sätta sprätt på. Oj vad dom handlade och tyckte det var roligt att få välja helt själva. Elias var noga med vad han hade råd med. Han köpte sjukt mycket lego, typ fem förpackningar. Men även innebandybollar, ett Sky-gosedjur och en till monstertruck till Blazesamlingen. Han fick rätt mycket pengar över ändå, så han funderar på att köpa nått tv-spel senare. Edwin valde en docka, en vällingflaska, en bil, en plånbok och ett set med pärlplattor. Även han fick pengar över och stoppade glatt ner dom i sin nya plånbok. Nöjda kids!

Kvällen gick åt till att gnälla för min del... Så skitigt här hemma efter att det slipats i hallen. Allt var fel och fult och ja... Dessutom blir min älskade familj extra retsam när jag får dessa dippar. Speciellt Elias och Mattias. Dom bildar team och driver med mig tills jag får ett psykbryt. Tur jag älskar dom ändå... 

Men efter att jag hade fått mat i magen och kört ett varv med dammsugaren/skurmoppen blev det bättre. Pussade barnen lite extra vid nattningen och sa förlåt för att jag varit så sur. "Ja, skitsur var du" sa Elias. Men jag blev förlåten iallafall, och sedan kändes allt bra när jag duschat och krypit ner i sängen... 

Imorse ringde klockan tidigt. Dags för ett 8-17 pass på jobbet... En himla effektiv dag har jag haft. Har hunnit med att skriva två kartläggningar, varit på möte, haft jättebra tolksamtal och umgåtts med fina ungdomar. Så skönt att åka hem från jobbet och känna sig nöjd. 

Väl hemma blev det middag med familjen. Sedan tog barnen en dusch, hoppade sina onepieceses och så hade vi fredagsmys med lite gotta i soffan. Men nu är det godnatt för ungarna. Vi vuxna fortsätter med soffmyset. En lugn och skön kväll... 

Egentligen skulle jag ha jobbat 09-20 imorgon, men jag har tagit semester. Det vankas ju dop för min lilla älskling Elwira! Det ser jag fram emot. Är glad att jag tog ledigt hela dagen... Men på söndag är jag tillbaka på jobbet igen, men vad gör det när man älskar sitt jobb? 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0