ibland tar livet över

Men hjälp vad jag varit frånvarande och trött den senaste tiden. Jag skojar inte om jag säger att jag sovit mellan 20-08 hela helgen... En välbehövlig ledig helg med onormalt mycket sömn. Men jag har varit rätt risig med feberfrossa och halsont med, så det är väl ganska förklarligt. 


Hur som helst, jag hoppas att det vänder snart. Inte roligt att vara trött och hängig hela tiden... 

I veckan har jag kört hårt med två utbildningsdagar och ett nattpass. Lärorikt men rätt tufft att jobba natten när jag började känna mig sjuk. Men det gick. Även fast jag fick jobba över på fredagmorgonen... 

Resten av fredagen hängde vi i skogen med min tremänning Emil från stockholm. Packade fikaväskor, skattjakt och kojmys. Riktigt mysigt och roligt. Sedan gick vi in en stund och målade och fikade ännu mer. Fredagkvällen gick åt till att vräka i oss chips och sedan däckade jag tiiiiiiidigt. 

I lördags åkte vi till en annan Emil. Jag, Carro och hennes mamma hade planerat in en babyshower för hennes syster Helen. Emil ska alltså bli storebror. Edwin följde också med och lekte, fikade och stojade för fulla muggar. En trevlig dag. Jag och lilleman svängde in hos farmor och farfar i bobygda med, där fick vi lite mat och fika. 

Väl hemma var jag sjukt trött. Det blev en dusch, lite götta och sedan hopp i säng. Somnade före Edwin och sov i en sisådär 13 timmar. Vadå trött? Heheheheh. 

Nu är det söndag och familjen är komplett igen. Hoppas jag piggnar på mig lite och att veckan blir någorlunda bra. Har en hel del att gå igenom, men vi får försöka göra det bästa av situationen. Ibland tar livet spännande vändningar, som inte ingått i någon plan alls... 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0