hejdå jobbhelgen

Helgen kom och helgen gick... Men det var en såndär bra jobbhelg utan nattpass och utan sena kvällar. Dessutom hade jag ju tagit semester på lördagen för att kunna vara med och fira Elwiras dop. En jättefin dag med en huvudperson som var så glad och lugn hela tiden. Fint i kyrkan, fina presenter, gott fika och trevliga människor. 

Full pott alltså. Av oss tjejer fick hon en såndär stor personlig födelsetavla "skala 1:1 av Elwira Carolin Björklund" och en personlig sagobok som handlade om henne och hennes föräldrar. Tack för att jag fick vara med och dela dagen mer er! 

Resten av lördagen här hemma gick åt till att mysa med familjen, laga middag, klippa ihop en film från dopet (också en liten present från mig, filmade nästan allt och knäppte massor av kort som jag gjorde en film av med fin musik till) och sedan blev det soffhäng resten av kvällen. 

Söndagen innebar jobb mellan 10-20. Pussade Elias hejdå på morgonen eftersom han skulle hem till mamma under dagen... Timmarna på jobbet flög iväg. En riktigt bra och mysig dag. En av ungdomarna fyllde 18 år så det blev somalisk födelsedagsfest. Himla roligt och spännande! 

Efter att jag hade slutat skyndade jag mig till Maxi för att köpa lite nya murgrönor. Två runda till köket och en hängande att ha på skänken i vardagsrummet. Bort med rumsgranen och dom vissna gamla murgrönorna... 

Idag är det måndag. En ledig dag enligt schemat. Men jag och Edwin har ändå haft fullt upp hela dagen. Strax innan 09-tiden åkte vi till dagis för att hälsa på lite. Egentligen är lilleman ledig tills nästa vecka, men efter ett 7 veckors långt jullov kan man behöva mjukstarta lite... Mammas stora kille som börjat på storavdelningen! Vi hade planerat med fröknarna att vara där på förmiddagen bara, så han fick känna sig för. Och det gick alla tiders! Inga problem att skaffa nya vänner där inte, känns himla bra. När vi var ute så glömde Edwin att jag var där, så då gick jag in och skrev nya scheman till både han och Elias. Behövde uppdateras lite nu när Mattias inte är pappaledig på fredagar längre. Skönt att vara på banan och ha koll. 

Strax efter 11-tiden åkte vi hemåt, mot lillemans vilja. Eller hem och hem... Vi åkte till Carro och Elwira. Där blev det fika och en underbar promenad i vintersolen. Tankad mer energi till tusen! 

Resten av dagen har vi spenderat hemma. Ätit lunch, byggt pärlplattor, eldat, kört ett tvättmarathon och bara myst omkring. Till middag år vi ugnsfalukorv och sedan kikade vi på film och tog det lugnt bara. En finfin måndag. Sedan blev det dusch och hopp i säng för en trött Edwin! 

Själv har jag tagit plats i min favoritfåtölj och njuter av en sprakande brasa och några avsnitt Skam. Men snart blir det hopp i säng för en trött mamma med... 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0