hej och hå

Hej och hå, vad dagarna kan gå... Vi har redan kommit till onsdag även fast vi knappt hunnit blinka. Den här veckan innehåller många tidiga mornar, vilket är rätt slitsamt när man inte har dom rutinerna. Om man jobbar kontorstid kanske man vänjer sig, men när man oftast jobbar kvällar och nätter är det sjukt ovant att kliva upp klockan 05:30. Nåja, det går ju...


I måndags jobbade jag ett nattpass, men dessförinnan hade vi en mysig dag hela familjen. Vi tog bilen ut på isen och provade åka skridskor. Svååååårt tyckte barnen, och det var ju inte den bästa isen. Men nu har dom fått prova iallafall. Nästa gång blir det nog på skolans rink. Solen strålade och vi fick det mysigt ändå. Någon har skottat upp en rallybana på isen med där våra grannar bruka köra, så det blev ett varv med bilen för oss också. Wiiiiiiiiiiie!  

Natten mot tisdag blev det inte många timmars sömn för mig... Har ju rätt ofta svårt att slappna av när jag sover på jobbet. Och så fick jag för mig att kolla på ett avsnitt av Skam. Som jag försökt intala mig själv länge nu att jag INTE skulle titta på. Men nu är det för sent. Kan inte stå emot... Är snart på tredje säsongen och bara älskar denna tonårsserie! 

På tisdagen när klockan ringde hade jag lyckats sova 2,5 timmar ungefär. Tjoho. Upp och hoppa, snart kommer alla kollegor för apt. Men det gick bra, det är alltid lika trevligt och nyttigt med dessa möten. Fast nog var jag trött alltid... Blev många koppar kaffe om man säger så. 

Resten av dagen gick jag här hemma som en zombie. Myskläderna på. Vi eldade, tittade på film, barnen lekte ut i snön och så spelade vi lite spel. Och åt middag såklart. Sedan blev det dusch och hopp i säng för två trötta pojkar. 

Imorse ringde min klockan sådär okristligt tidigt. Jag var helt bort och hade nog behövt sova några timmar till för att ta igen förra natten... Men det var bara att masa sig upp och åka iväg till jobbet. Ett kort förmiddagspass idag bara som gick himla bra. 

Eftermiddagen har gått åt till att tvätta, mysa, äta tacos, bygga lego och spela lite tv-spel. Barnen hade varit ute på isen med pappsen idag så dom var rätt trötta ikväll. Lugnt soffhäng för oss vuxna alltså. Jag ska titta på Skam. Imorgon väntar en ledig dag och det ska bli så jäkla skönt. 

Ett litet tips kan jag också bjussa på... Har ni beställt canvastavlor från bestcanvas nångång? Sjukt bra priser för stooooora tavlor. Och hemleverans till dörren. Jag beställde en tavla på familjen 40x60 och en tavla med en kartbild på Hälsingland, också den 40x60. Dessa Hälsingland-posters är ju rätt dyra att köpa, men nu sparade jag bara bilden från google och laddade upp på bestcanvas. Tadaa - nu hänger den i köket och kostade typ 100 kronor. Kjempefint, som dom skulle sagt på Skam. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0