friyaaaaay

Fredag! Ledig dag OCH sovmorgon, det klingar rätt fint... Dessutom vaknade jag upp och kände mig så lycklig efter gårdagens föreläsning. Så bra! Om ni får möjlighet någon gång: gå och lyssna på Mustafa Panshiri. Jag känner mig verkligen tacksam och rik som får träffa så kloka och intressanta människor genom mitt arbete. Jag lär mig sjukt mycket nytt varje dag, både om mig själv och om andra. 


Morgonen här hemma flöt på lugnt... Kaffe, mys med Edwin och lite nytta blev gjort. Städade toaletterna, skrubbade rent duschen och hängde ut sängkläderna på vädring. Skulle ha dammsugit med, men valde att vänta eftersom Mattias skulle riva lite i hallen. Jo, nu är det projektet igång med... 

Efter lunchen åkte jag och Edwin till Näsviken. En skön promenad med Carro och Elwira blev det. Sedan gick vi in och fikade och myste en stund. Fin dag!

När vi kom hem fick jag ett litet psykbryt. Det sista jag sa till Mattias var att han skulle plasta för ingången mot köket när han skulle riva och sätta upp gipsskivor i hallen. Tror ni han hade gjort det? Nope... Gipsdamm precis ÖVERALLT. Andas. Hungrig var jag också, vilket inte gjorde saken bättre. 

Nåja. Niklas var här och gjorde mig på lite bättre humör. Han hade med sig super-vinterskor till mig och båda barnen. Keenstövlar som är vattentäta och ska hålla fötterna varma i upp till 32 minusgrader. Perfekt för kalla vinterdagar på isen! Och priset... 200 kronor för tre par sprillans nya vinterskor. Ja tack! 

Medan Mattias gjorde middag körde jag igång med storstädning. Dammsög både uppe och nere, dammade och fick någorlunda ordning. Sedan torkade jag golven nere tre gånger. Fick en superbra "torkagolvengrej" innan jul av pappa. Från Kährs. Det sitter en behållare på skaftet, och på handtaget trycket man så sprutar den ut såpvatten framör en. Himla smidigt...

Sedan bäddade jag även rent i sängarna med täcken och kuddar som hängt ute i minusgrader hela dagen. Så fräscht. Och efteråt hade mittpsykbryt försvunnit. Rent och fint här hemma, och maten stod på bordet. Pulled pork med en massa goda tillbehör. Mums! 

Kvällen har gått åt till att mysa, pussla framför brasan, äta chips, duscha, natta lilleman och nu blir det soffhäng. Men känner mig sugen att krypa ner i den renbäddade sängen... Bästa känslan! ✨ 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0