brynäspremiär

Ja, idag var det äntligen dags för brynäspremiär för Edwin. Som han har pratat om denna dag sedan han fick veta att vi fått biljetter av mormor och morfar. Elias fick ju åka förra helgen och har nog varit med 3 gånger, så jag tror att Edwin kände sig rätt stor nu när det faktiskt var hans tur. 


Men först hade vi en lugn och skön förmiddag hemma... Eldade, drack kaffe, tvättade och donade med lite av varje. Strax innan 13-tiden var det äntligen dags att åka!  

Bilresan gick bra, lite "är vi framme snart" får man ju räkna med. Och till slut kom vi faktiskt fram. Vi började med att fylla på magarna på en pizzeria, mmm. Edwin är en hamburge-kille så hans val var självklart. Mätta och nöjda vandrade vi sedan till Gavlerinken. 

Massor av folk, typ fullt. Mattias och Niklas var också där, men dom satt uppe i skybar. Edwin blev iallafall glad över att få träffa pappsen. Men själva hockeyn var inte så rolig tyckte han... Tråkigt att sitta stilla. Dessutom fick vi sitta några rader längre ner än mamma och pappa. Vi såg första perioden. Eller ja, lite toalettspring och sådär blev det. Fast Edwin fejkade bara att han var kissnödig för att få springa ut. Andra perioden spenderade vi ute i entren, vid lekhörnan. Byggde lego, helt klart en av dom roligaste grejerna med att vara på hockey tyckte lilleman. Hahaha. 

Edwin fick även syn på Brynästigern och stövlade helt orädd fram till honom. Slängpussar, high five och ett fint kort tillsammans. Snacka om stolt kille! Mammas modiga Edwin... Storebror ligger lite i lä där. Han kröp nästan in i Mattias så fort han fick syn på tigern förra helgen, hihi. "Men han är ju snäll" säger Edwin. Kul att vi fick ett kort, det blir ett fint minne från första Brynäsmatchen! 

Tredje perioden fick jag iallafall se, då var det ledigt bredvid mamma och pappa, så då gick det bättre. Roligare att sitta högst upp ju. Tråkigt nog förlorade Brynäs, men sånt är ju livet.

Innan vi åkte hem åt vi lite körv till kvällsfika, misstänkte att en viss kille skulle somna i bilen. Och så blev det. Klockan var ju runt 19-tiden, sedan fortsatte han sova när vi kom hem. Trött efter en spännande dag! Men det dröjer nog något år tills han får följa med igen... Elias uppskattar dessa brynäsmatcher mer, han är liksom intresserad och kan sitta still. Lillebror får växa på sig lite mer. Men tack bästa mormor och morfar för att ni tog med oss!

Nu har jag duschat och krypit ner i sängen. Trött jag med. Ska somna till lite Greys, och hoppas på sovmorgon. Söndagen är oplanerad vad jag vet. Tvätta och dona lite i hallen kanske... Och hämta hem världens bästa 6-åring såklart! 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0