75 timmar senare

Pust, pust och snark... Det är redan torsdag, vilket betyder att min grisvecka är över. Från torsdagen förra veckan och till idag har jag spenderar nästa 75 timmar på jobbet. Först många sena kvällspass, nattpass, två tidiga dagpass och inatt avslutade jag det hela med ytterligare ett nattpass med endast 2,5 timmars sömn. Trött och slut? Jo lite... Det går oftast bra att jobba natt blandat med dag/kväll. Men vissa veckor är det tufft, speciellt denna veckan. Tog dessutom på mig att jobba över 3 timmar på måndagen, men det gjorde gott på flexkontot. Och nu är veckan äntligen över. HELG! 


Fast jag ska i och för sig gå på en föreläsning ikväll mellan 19-21. Den är frivillig, men den känns himla intressant. Dessutom får man skriva upp det som arbetstid, så det är ju en bonus. 

Imorse när jag kom hem gick jag faktiskt och la mig några timmar. Skönt att få sova ikapp lite. Är så glad att Mattias och barnen fortfarande är lediga. Ja herregud, räknade precis ut att Edwin får 7 veckors "jullov". Han har haft 5 veckor nu, och har alltså 2 lediga veckor kvar. Mattias semester tar slut den 23/1 men då har jag lugn vecka på jobbet och Edwin har en sleep-over inplanerad hos mormor och morfar mellan de två dagar jag jobbar. Så inget dagis då heller... Däremot har jag pratat med dagis så vi ska ändå dit den veckan på en liten inskolning på måndagen. Kan behövas efter en lång ledighet, och allra helst när han ska börja direkt på storavdelningen. Blir spännande! 

Idag är vi hemma och myser bara. Hade tänkt städa, men är alldeles för trött. Kan lika gärna göra det imorgon. Har iallafall påbörjat ett tvättmarathon. Konstigt det där att tvättkorgarna svämmar över när mamman i familjen jobbar mycket? Hmmm. 

Annars har jag inte så mycket att berätta, har som sagt bara varit på jobbet känns det som. Så nu ser jag fram emot fem lediga dagar. Vi ska bland annat till Gävle på lördag. Brynäspremiär för Edwin! ✨



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0