6-årskalas 🎈

Idag har vi firat världens bästa Elias som fyller 6 år på onsdag. Min älskade "lilla" bonusson...


När jag slutade jobbet imorse hämtade jag Edwin som hade sovit hos gammelmormor, sedan brummade vi hemåt där en viss storebrorväntade otåligt på oss. Vi hade lovat att "morgonsjunga" för honom trots att klockan nästan var 11. Han låg uppe och låtsassov när vi kom hem, så vi tog med oss några av paketen upp och sjöng och hurrade för honom. 

Sedan var det bara att sätta fart... Plocka ihop, förebereda fika, äta lunch och vänta in gästerna. Äntligen kom dom! Susanne, Tole, Anny, farmor, Britt, Olle, Anette, Janne, Frida, bästa kompisen Petter och hans mamma Karin. Mattias och Frida kom lite senare. Men det var fullt hus med andra ord. Vi började med att tända ljusen på Star wars-tårtan, sjunga, hurra och fika. Sedan lekte Elias, Petter och Edwin för fullt. Oj vad roligt dom hade! Nästan så att Elias glämde bort alla presenter som väntade i en hög, hihi. 

Men efter en stund kom han på att han ville veta vad som gömde sig i alla paket. Så många roliga saker! Han fick bland annat lego Star wars + lego Star warsgubbe, lego Nexo knight + lego Nexo knightgubbe, en stor Transformer, spel, en liten Blazebil, en vävstol, spion-grejer, pengar, presentkort på Lekia, en stor Blaze-brandbil (som jag tror blev favoriten) och säkert nått mer som jag glömt. Det var iallafall en riktigt nöjd kille! 

Efter presentöppning blev det lite mer lek och sedan fiskedamm. En påse med lite gotta. Tiden spran iväg och efter en stund droppade gästerna av en efter en. Tack alla fina för en fin kalasdag! ❤️

Lugnet efter stormen... Vi plockade ihop, spelade lite spel, barnen lekte och sedan blev det hämtmat från Max. Perfekt en sånhär dag! 

Fram emot kvällen kom Johanna för att hämta Elias. Lite kaffe och tårta blev det innan vi sa hejdå till en kille som ville ta med sig en del av sina nya grejer till mamma... Lite gick väl an, men när han kom med legoförpackningar sa vi stopp. Och då blev det lite sura miner. Men jag tror och hoppas att Elias var nöjd med dagen ändå, även fast vi var dummast i världen. Hihihihi. Han var iallafall himla glad över att Petter kunde komma på kalaset, det var liksom höjdpunkten! 

Nu är det kväller och lugnet har lagt sig. Har tagit en dusch och myst ner mig i soffan. Men det blir en tidig kväll, grisveckan fortsätter enda tills på torsdagmorgon... Två tidiga dagpass och ett nattpass kvar innan jag får lite ledigt. Men det ska nog gå bra, hej och hå. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0