megatrött

Tröttheten just nu.... Jag finner inga ord. Minns inte att jag var såhär trött när jag var gravid förra gången? Nu är det helt sjukt. Jag försöker anpassa min vardag så att jag får sova middag varje dag, ändå är jag helt slut när klockan är 19-20 på kvällen. Mornarna ska vi inte prata om, var jag morgontrött innan så vette tusan vad jag ska säga nu... Turligt nog så går det bättre när jag är på jobbet, hoppas det håller i sig! 


Idag är det onsdag, mitten av veckan. Jag har min go-vecka nu, vilket innebär att man bara jobbar tisdagkväll på hela veckan. Det gjorde jag igår, vilket gick bra. Men med min tur så har vi såklart två stycken obligatoriska utbildningsdagar just denna vecka. Så det blir inte mycket till ledighetskänsla... 

Har försökt njuta idag iallafall. Jag och Edwin har myst inne hela dagen. Film, myskläder, fruktsallad, gos, lego och bara lugna aktiviteter. Har fått slumra i soffan, tjoho. Men lite nytta har också blivit gjord... tvättmarathon, ett varv med dammsugaren och en sjujäkla skottning. Edwin och jag gick ut efter middagen och körde järnet. Tung jäkla blötsnö, så det tog tid. Men der var skönt att komma ut och få lite friskluft innan läggdags. 

När vi kom in blev det en varsin dusch, kvällsfika och hopp i säng. En trött kille som somnade superfort. Mattias kom precis hem från kvällsjobb, så nu blir det lite soffhäng innan sängen kallar. 

Imorgon och på fredag väntar dom där jäkla utbildningsdagarna. Heldagar, pust. Tur jag har härliga kollegor. Dessutom ska jag ju faktiskt på bio-dejt efter morgondagens utbildning. Det blir trevligt. Att få njuta lite av Mr. Grey! 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0