dagarna bara går

Nu går det undan igen. Dagarna byter av varandra och det enda jag lägger tid på just nu är att sova... Vilket inte känns skitkul. Jag som är en kvällsmänniska egentligen, men nu är det sängen klockan 20:00 som gäller. Ja, när jag inte jobbar alltså. Det var längesedan jag jobbade ett sent kvällspass, så jag oroar mig inför helgen då det ska jobbas både kväll och natt. Nåja, det klarar jag nog. 


Annars då, förutom att sova? Det har varit en bra vecka. Barnen har börjat på dagis igen efter en låååång julledighet. Två dagar denna vecka, vilket känns som en lagom start. Vi vuxna har jobbat och kämpat på här hemma. Ja det ska ju tvättas, städas, lagas middagar och renoveras också. Även om det går rätt segt så är vi iallafall igång nu. Livet flyter på liksom. 

Igår och idag (fredag) är jag ledig med barnen. Igår fick vi besök av Elwira och Carro. Vi fikade, tog en promenad och tittade på rallybilar på isen. Wow! Sedan kom även mamma och myste med oss en stund. En skön hemmadag som avslutades med gomiddag. Fick till en supergod köttfärslimpa, jag som inte gillar det egentligen. Resten av kvällen var lugn och mysig bara!

Idag planerar vi att åka till gammelmormor och äta lunch. Sedan blir det bara fredagsmys här hemma. Gruvar mig lite för att jobba resten av helgen, men det är bara att kämpa på. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0