alla hjärtans dag

Och så var en ny vecka igång. Måndagen inleddes med dunder och brak... Handledning mellan 09-12 ungefär, sedan började jag jobba klockan 13:30 och kom inte hem förens eftter midnatt. Barnen fick iallafall en mjukstart. Mattias vabbade eftersom Elias varit lite tät i andningen. Edwin var så gott som snorfri, men det är alltid bra med en extradag hemma! 


Imorse var jag måttligt trött när klockan ringde. Vi jobbar aldrig dagpass efter ett sent kvällspass, men idag stod det APT på schemat. Så det kändes som jag var hem och vände bara. Sov någon timme, sedan upp igen. Idag skulle även barnen på dagis, men vi hade en morgon med bra flyt. Grabbarna tyckte det var kul att träffa kompisarna! 

Vi hade ett superskönt personalmöte idag. Så lugnt och skönt och roligt. Gott fika. Dessutom vart vi klara en timme tidigare, så jag unnade mig att åka hem och äta lunch i lugn och ro innan jag hämtade grabbarna på dagis. 

Eftermiddagen har varit lugn och skön, fick till och med slumra på soffan medan Elias och Edwin lekte med lego. En behövlig powernap på 20 minuter, sedan var jag piggare och kunde börja med maten. Gjorde en fläskfilégryta såhär på alla hjärtans dag, himla gott faktiskt. Barnen fick sedan gå på skattjakt där skatten var chokladhjärtan och gelehjärtan. Vi har massor av godis här hemma nu då jag köpte till både barnen och Mattias, och han hade köpt lika till mig. Dessutom stod det fina rosor på bordet redan inatt när jag kom hem från jobbet. Tur jag också kom ihåg och köpte lite lotter. Trevlig alla hjärtans dag alla! ❤

Elias har varit på innebandy ikväll också. Tompa driver ju ett företag i skolan just nu där han satsar på barnen och olika aktiviteter. Barn i rörelse! Såå viktigt mellan all skärmtid att faktiskt träna och röra på småkropparna. Egentligen är Elias för liten, men han fick dispens nu när det var innebandy. Han tyckte det var så roligt, trots att han var lite nervös innan. Men han fick nya inneskor och fick ju användning av sin nya klubba. Så han var taggad innan han skulle åka. Skulle vara kul om han vill börja med någon sport snart. Bara det inte blir hockey... haha! 

Nu är det kväller och resten av min familj sitter bänkade framför Brynäsmatchen. Smågrabbarna är nyduschade och myser i morgonrockarna, ska göra dom sällskap innan vi säger godnatt. Imorgon väntar en ledig dag, håller tummarna för sovmorgon! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0