sankta lucia... 🌟

Onsdag den 13 december, Lucia. Och starten för en lösenordsskyddad blogg. Nu kĂ€nns det bĂ€ttre. Kunde inte riktigt slĂ€ppa tankarna pĂ„ hur jag blottade vĂ„rt liv för "frĂ€mlingar". Nu skyddas Ă€ven Instagram och Facebook. Jag vill inte vara hemlig, men jag vill veta vilka som lĂ€ser om mina barn och ser en massa bilder pĂ„ dom! 

HĂ€r startade jag och min lilla tomenisse dagen med Lucia pĂ„ teven, kaffe, tĂ€ndaljus och kalenderöppning. Mysigt att se fina Lucian och henne "tĂ€rningar" som Edwin sa. 

Sedan gjorde vi oss redo för dagens besök. NĂ€mligen min biologiska morfar. Det Ă„rliga besöket för att hĂ€lsa god jul... En snabb visit som vanligt, men helt klart vĂ€rt tusen kronor som vi fick i julklapp. Hade Ă€ven tur att mamma kom hit och gjorde oss sĂ€llskap! ☕

Innan mamma Äkte hem klÀdde vi pÄ oss och tog en skön promenad till kakedbadet. SÄ fint nÀr solen höll pÄ att gÄ ner bakom trÀden! Och förbaskat skönt med friskluft. Edwin blev dÀremot trött i benen, men vi lurade honom med att tomten satt upp en massa spÄr (band pÄ trÀden osv) för att hitta till vÄrt hus. Och turligt nog fanns det spÄr som ledde hela vÀgen hem!

Edwin följde glatt med mormor hem för en sleepover. Jag och Elsan ska nÀmligen ivÀg pÄ lite Àrenden imorgon sÄ det passade bra. Lillgumman fortsatte att sova i drygt en timme efter att vi kommit in, sÄ dÄ passade jag pÄ att ligga i soffan framför musikhjÀlpen. Underbart...

Mattias kom sedan hem med hĂ€mtmat, ooops... Men man ska vĂ€l fira Lucia pĂ„ nĂ„tt sĂ€tt? Gott var det iallafall. Elsa var nöjd hela eftermiddagen och hĂ€ngde med oss i soffan. En brasa, kaffe, jul med Ernst pĂ„ teven. Fintfint. Sedan fick lillan ta ett bad. Hon Ă€ter pĂ„ sina hĂ€nder som en tok (vĂ€grar napp Ă€n) och ibland stoppar hon ner fingrarna ner i halsen sĂ„ hon krĂ€ks. Hela hĂ„ret bak var alldeles stelt av krĂ€k. Mattias tror att hon har Ă€tstörningar eftersom Peter alltis brukar skratta Ă„t hur rund och go hon Ă€r, haha.

Efter badet blev hon ren och fin och pyjamasgo. En trött tjej som somnade fort. Men Ă€ndĂ„ tar nattningsprocessen ofta en timme. För hon vaknar 2-4 gĂ„nger och vill tutta mer innan hon faller in i djupsömn helt. Men efter det sover hon oftast bra! 

KvĂ€llen har vi vuxna spenderat i soffan. Skönt sĂ„. Men nu ska jag lĂ€gga mig och ladda inför morgondagen! Hoppas Elsa vill ta sovmorgon nu nĂ€r ingen storebror kommer in och vĂ€cker oss... Godnatt 🌙
(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0