höstkänslor... 🍁

Torsdag, regn, mörker och vardagströtthet. Och gravidtrötthet. Höstkänslorna börjar smyga sig på... Rätt mysigt tycker en som älskar hösten! 


Här har vi precis avverkat Edwins första  dagisvecka och Elias andra "skolvecka". Edwin är nöjd över att få vara tillbaka med kompisarna. Det känns jättebra med en ny avdelning och de bästa "fröknarna". Elias har verkligen kommit in i skolrutinerna. Det har gått så himla bra att lämna på mornarna, och dom verkar ha så roligt på dagarna. Får höra många historier hemma vid middagsbordet... Fantastiskt att inskolningen gått så bra! 

Annars då? Veckan har rullat på. Igår hade vi onsdagen på besök vilket betyder fotbollsträning för storebror. Verkligen en aktiv dag med både gympa på skolan och träning på kvällen. Men det var ingenting som störde herr Östlund. Han var lika taggad som vanligt. Tänk vad denna blyga och försiktiga kille (som absolut inte vågade prova fotbollsträning) har vuxit den senaste tiden... Otroligt. 

Mattias kopplade även in tvättmaskinen. DAGS FÖR PREMIÄRTVÄTT... Vilken underbar känsla att få tvätta i sin egna lilla tvättstuga. Som jag kom på och formade inne i mitt huvud, och nu är den verklig. Älskar att vara där inne, och hoppas att det håller i sig i många år. Hehe!

Idag har barnen som sagt gått sista dagen på dagis/skola innan helgen. Ska faktiskt bli skönt att slippa göra morgon så tidigt. Även om det funkat otroligt bra efter våra sena sommartider. Barnen har somnat runt 20-tiden på kvällarna och vaknat av sig själva mellan 06:30-07:00 ungefär. Kanon! 

Så, vad har jag gjort då medan ungarna varit borta? Jag har faktiskt försökt att vila så gott det går. Är inte så bra på det dock...  Idag blev det en sväng till Säcken i Delsbo med mamma. Men det var ett bottennapp... Dom stänger vår/sommarsäsongen imorgon, så det var galet urplockat. Får åka dit lite senare i höst när dom fyllt på. Var mest på jakt efter nya byxor till Elias. Ungen som växt något kopiöst under sommaren. Både byxor och skor som passade i våras är för små nu, så en påfyllning behövs! Hittade ett par mjuka snygga jeans och en tröja. Alltid något... 

Innan jag hämtade grabbarna hann jag även rensa ur deras garderober. Galet mycket fick rensas ur. Så nu är det ordning och reda, plus att jag har koll på vad som behövs kompletteras. La ut lite billiga klädpaket på Facebooksom blev sålda, galet skönt att rensa ur. Nästa projekt får bli alla skor/stövlar i garaget. Plus all annan skit där. 

Efter dagis/skolan idag hade vi lite bråttomt hem för att få i oss mellis innan bilen skulle besiktigas. Alltid nervöst... Men jo då, den gick igenom. Bara att tuta och köra! Passade på att göra lite annat med innan vi rullade hemåt. Lovade barnen Mcdonalds till middag, så vi köpte med oss det hem. Mmm, ibland är det okej att fuska! 

Resten av kvällen har varit lugn. Fick hem ett wish-paket som till barnens stora glädje innehöll massa pokémonfigurer. Gissa vad dom har lekt?! Niklas har varit här och kikat på fotboll och ätit popcorn. Jag har vikt tvätt och tvättat lite mer (låtsas att jag bor i tvättstugan) 😅

Elias blev erbjuden att sova hos sin idol Tom inatt. Lite grabbmys sådär. Gissa om vi hade en taggad kille här hemma som hade packat väska tre timmar för tidigt. Haha. Storkillen var så nöjd när han åkte. Dom skulle spela Fifa, äta kvällsfika, vara vaken sent och bädda ute i bäddsoffan. Fick en bild på dom innan läggdags! 💙

Själv ligger jag i sängen och lyssnar på regnet. Mysigt det med... Men ögonen går snart i kors, så det är dags att sova nu.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0