tiden rusar iväg...

Jag erkänner. Jag känner mig besegrad. Besegrad av tiden som rusar iväg, av gravidtröttheten som hänger kvar, av jobbet som kräver min närvaro och av känslan av att inte hinna med i barnens utveckling. Elias blir 7 år nästa gång, Edwin fyller 4 år i höst och snart har vi en till liten bebis i familjen. Jag varken förstår eller hänger med... 


Därför har det fallit sig ganska naturligt att bloggen fått vila. Min älskade dagbok. Men det har liksom känts viktigare att sova, gosa i barnens nackar, orka jobba och hålla tvättkorgen under någorlunda kontroll. Prioriteringar alltså. Dessutom har mitt humör inte varit det bästa under februari och mars... En blanding av graviditeten och den klassiska vårdepressionen. Men nu känner jag att det börjar vända, jag ser ljuset. Jag har snart passerat halvtid i graviditeten och snart är vi inne i maj månad - vilket innebär att sommaren närmar sig! 

Annars då? Jo vi lever på. Barnen har hållt sig rätt friska hela vårvintern, så det var nästan väntat att påsken skulle firas i feberdimma. Snoriga och trötta, tur dom fick vara hemma och mysa med pappsen. Själv jobbade jag typ dygnet runt, men det är det värt. Ser fram emot nästa lön! Även fast jag jobbade drygt 40 timmar hann vi äta påskmiddag hos barnens farmor och farfar, leta påskägg, frossa i godis och bara mysa. Så vi är nöjda med årets påskfirande trots allt... 🐣

Just nu har jag min ledigvecka och njuter av att få ha lite "påsklov" med lilleman. Vi har hittills varit ute när solen visat sig, krattat gräsmattan för andra gången, myst inne, städat, hängt hos mormor och morfar och sovit ut på mornarna. Så välbehövligt. 

Idag är det torsdag och har Carro och Elwira varit här på förmiddagen. Vi tog en promenad till ica där det blev en liten handling, sedan gick vi hem hit igen och åt lunch, drack kaffe och tog det lugnt bara. Mys! Nu är vi ensamma igen och myser vidare. Regnet kom på besök så då är det extra fint att vara inne och dona. Tvättmaskinen snurrar för fullt, ja det är dagens syssla. Vi städade hela huset igår och bäddade rent i alla sängar, så pricken över i:et blir tomma tvättkorgar. Jäklar vad det ska njutas ikväll, hehehe. 

Ikväll är det ju även finalmatch nummer 3 mellan Brynäs och Hv71. Tänk att mitt älskade lag är i final igen! Galet spännande... Har jobbat många kvällar nu när det varit match, och även om jag kunnat kolla på jobbdatorn så är det extra mysigt att gå titta hemifrån soffan! 

Well well, hur går det mer renoveringen då? Jo vi blev ju klar med hallen. Så nu samlar vi väl bara lite energi för att starta tvättstuge-renoveringen... Gruvar mig! Det blir nog både dyrt och jobbigt. Sedan har vi barnens lekrum kvar innan nedervåningen är färdig. Övervåningen får bannemig vänta ett bra tag! Eller ja, trappan upp till övervåingen måste väl fixas snart. Men resten känns det ingen panik med. 

Nu är det dags att göra en insats med tvätten igen. Men ska verkligen försöka njuta av ledigheten varje dag nu denna vecka. För nästa vecka blir det hektiskt kan jag lova. Mycket jobb, möten, tandläkartid, konferens och övernattning med jobbet, ultraljudstid och en jobbhelg på det. Men det är bara att bita i och köra på. Det blir nog en trevlig vecka! 

Ps, ska verkligen försöka skriva av mig oftare. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0