orbaden ett dygn

Hej från Orbaden! Tidigt igårmorse blev jag upphämtad av mina kollegor i en minibuss. Trångt och mysigt rullade vi sedan mot Orbaden, vägen över Kalvhaga... Ja, ni som har åkt den vägen vet att den är allt annat än rak. Dessutom låg snön kvar på vägen mellan all skog, och bussen hade såklart sommardäck. Fysjutton! Och längst bak satt jag. Men det gick bra, vi kom ju faktiskt fram tillslut. 


Dagen igår gick åt till en massa grupparbeten, diskussioner och jobbsnack. Och en massa kaffe, god lunch och fika såklart. Vi är nästa 40 stycken här från alla boenden + alla chefer. Ett heltrevligt gäng! Efter fikat igåreftermiddags fick vi gå på en promenad/tipsrunda. Alla hade i förväg fått skicka in en rolig anekdot/händelse som bara en själv visste om. Sedan fick vi försöka para ihop varandra med anekdoterna. Så sjukt roligt! 

Resten av eftermiddagen blev lugn. Många passade på att spa:a och bada. Men jag och Stina höll oss torra. Jag kan säga att jag växt ur både baddräkt och bikini.... Men vi hade så trevligt ändå. Chillade nere i restauranren med några andra kollegor/chefer från andra boenden. Ja, rätt fint ändå. Två från Kaskö, en från Västerbo, teamledaren från 18+ och en av enhetscheferna. Så kul att få tid ihop som vi annars inte får! Det blev kaffe för vissa och vin för vissa. Plus en jäkla massa skratt. 

Hann med en liten vila på rummet med innan middagen. Har ett eget fint rum med dubbelsäng. Sån lyx! Hoppade in i duschen och bara låg raklång på sängen en stund, i total tystnad. 

Vid 19-tiden var det middag. Mmmm... Sjukt god mat här. Sedan gick vi igenom svaren från frågesporten. Alltså, herregud vad vi skrattade. En underbar middag, goda skratt och intressanta samtal. Och tillslut var klockan sängdags. 

Har sovit som en prinsessa inatt. Vaknade utvilad vid 07-tiden och hoppade in i duschen. Snart ska vi gå ner och käka frukost innan vi fortsätter att jobba. Lite mer grupparbeten och genomgångar... Men i eftermiddag rullar bilen hemmåt och det ska bli skönt att komma hem med. Och ikväll smäller det ju. Brynäs kan ta sm-guld för sjuttsingen! 🙏🏼

P.S. Grattis till Johanna och Daniel som fått en alldeles bedårande lite flicka. Tänk när man får träffa lilla Franka... wow, är helt mållös! ❤



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0