en ny vecka

Hej och hå, redan tisdag kära vänner. Vi har kickat igång den nya veckan med jobb och dagis. En långdag för barnen i måndags, från 07:30-16:30 ungefär och idag 07:30-13:30 typish. Det är inte ofta dom har sånna tider, så det märks att dom blir trötta av tidiga mornar... Elias säger själv att han föredrar de dagar då dom får börja 13:00. Och jag håller med, avskyr tidiga mornar. Hehehe. 


Men det är rätt skönt med dessa normala vardagar med. Man gör det man ska, barnen somnar tidigt och en själv kommer också i säng i tid. Förutom igår då kanske, då var vi så uppspelta över att Brynäs vunnit. Ja, nu kan det bli sm-guld på torsdag. Heja heja! 

Idag har vi haft personalmöte. Älskade gänget mitt. Härliga timmar med tårta till och med. Bedrövligt väder dock... Hua vilket snökaos! Var inte roligt att åka mot dagis där vid 13-tiden. Sommardäck såklart. Vindrutetorkan gick sönder på köpet med... Men hem kom vi barnen och jag. Huvudsaken! 

Väl hemma blev det mellis, innebandy, tvättvikning, tvätthängning och middagsförberedelser. När vi hade ätit var jag tvungen att bege mig ut i busvädret igen... En tandläkartid skulle förgylla denna eftermiddag. Men det blev ju faktiskt bra. Fick tänderna rengjorda, inga hål, bort med plack, slapp ta röntgenbilder och blev varse om att tandförsäkringen gått ut i januari tydligen. Oooops. Hade tur och fick förlänga utan att lägga ut för dagens besök. Åkte hem nöjd och glad med rena tänder. Nu dröjer det ett tag igen, phew! 

Hem till barnen... Mattias och Johanna skulle på ett föräldramöte angående att Elias börjar förskoleklass till hösten. Storkillen! Medan dom var på möte passade vi på att duscha, kvällsfika och hoppa i myskläder. När mötet var slut blev det lite kaffe och prat i köket för oss vuxna medan barnen spelade tv-spel. Sedan hopp i säng för två trötta pojkar! 

Jag ska också krypa ner i sängen snart. Runt 07-tiden imorgon hämtar mina kollegor upp mig med en minibuss, sedan rullar vi mot Orbaden. Ett dygn med konferens, middag, spa och umgänge väntar. Kommer hem på Torsdagkväll lagom till hockeyn. Mattias har tagit ledigt resten av veckan så barnen och han ska bara vara hemma och mysa medan jag är borta. När katten är borta dansar råttorna på bordet... Eller hur brukar det vara? 😉

Ska bli roligt att komma iväg, men tror jag kommer vara med sliten är utvilad. Jobbar ju på tills på söndagmorgon sen, så det blir hektiska dagar för ett trött preggo. Men det är ju kul med lite utmaning!  




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0