en liten lillasyster 🎀

Fredag den 28 april... Dagen dĂ„ vi skulle kika in till bebisen i magen. Om det ens fanns nĂ„gon bebis dĂ€r? Ja, jag var verkligen nervös över hur det skulle se ut. Speciellt eftersom jag inte kĂ€nt nĂ„gra tydliga sparkar ens. 


NĂ„ja, vi lĂ€mnade barnen hos mamma och Ă„kte mot förlossningen. VĂ€l dĂ€r inne blev jag dock lugnad av en fantastisk barnmorska. Och direkt kunde jag se att det ju faktiskt lĂ„g en liten bebis i min mage. En bebis som rörde sig hej vilt och snurrade runt som bara den. SĂ„ hĂ€ftigt att se utan att kĂ€nna allt. Fantastiskt. Bebisen visade upp sig frĂ„n sin bĂ€sta sida och bjöd till och med pĂ„ lite skratt sa barnmorskan. Gapade stort och man kunde se att lĂ€pparna formade ett leende nĂ€r hon pekade och visade pĂ„ skĂ€rmen. Alla mĂ„tt sĂ„g bra och inga avvikelser som hon kunde se. Vilken lĂ€ttnad alltsĂ„... đŸ™đŸŒ

Hon konstaterade Ă€ven att moderkakan lĂ„g i framvĂ€gg rĂ€tt högt upp, vilket Ă€r förklaringen till att jag inte kĂ€nt nĂ„gra sparkar Ă€nnu. 

Vi bestĂ€mde oss ocksĂ„ för att frĂ„ga om kön den hĂ€r gĂ„ngen. Jag berĂ€ttade att jag var sĂ€ker pĂ„ att det Ă€r kille. DĂ„ frĂ„gade hon mig vad jag skulle sĂ€ga om det var en liten flicka. Gissa om jag blev chockad nĂ€r hon zoomade in och förklarade? EN LILLASYSTER! 💖

KÀnslan efter ultraljudet var magsik. Precis lika kÀnsla som första gÄngen. Wow vad detta Àr hÀftigt alltsÄ! Ett litet liv i min mage som förhoppningsvis kommer ut till oss i September.

Vi firade genom att fika nere pĂ„ stan och sedan köpa lillasysters första plagg. Helknasigt att köpa rosa klĂ€der efter alla tuffa pojkklĂ€der (ja man fĂ„r köpa rosa fluff fluff till tjejer)! 🎀 Elias och Edwin fick sedan öppna pĂ„sen nĂ€r vi kom hem och gissa vad det blev. Elias fattade dirket och blev överlycklig, nĂ€stan lite rörd. Edwin dĂ€remot höll pĂ„ att klippa med saxen och var dĂ€rför alldeles för upptagen. Men sen tror jag nog att han började förstĂ„ lite. Himla roligt iallafall. TĂ€nk er vilken trygghet för lillasyster att fĂ„ vĂ€xa upp med tvĂ„ Ă€ldre bröder. Vilken lycka för oss alla! 




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0