sjuk morsa

Tisdag och sjukstuga. Eller ja, nu är det min tur. Hela familjen måste bockas av innan det räknas som färdigt... Vaknade inatt med halsont from hell. Näsan rinner och kroppen värker. Försökte intala mig att det bara var inbillning, men nja.

Turligt nog bjussade barnen på en lugn förmiddag. Vi myste på här hemma bara. Körde en maskin tvätt och förberedde middag bara, annars var det lugna gatan.

Mitt på dagen åt vi lunch och sedan gick vi ut, skönt med lite friskluft innan dagis och jobb... Lämnade barnen vid 13-tiden och åkte sedan mot jobbet. En lugn eftermiddag och kväll. Det var en av ungdomarna som också var förkyld och hängig, så vi kokade massor av te med honung och chillade framför datorn med bra musik. Mysig kväll. Fast den här killen från Afghanistan kunde verkligen inte förstå det fina med Håkan Hellström... Nåja, jag försökte iallafall.

Jag fick sluta lite tidigare. Kom hem till ett mörkt hus med tre snarkande grabbar. Jag har jour inatt, men jag hoppas att jag får sova... Halsen värken och ögonen bränner. Slut som artist.

MEN vi fick iallafall ett glädjande besked från mäklaren idag. Huset värderas upp med 225.000 kronor tack vare att vi målat om utvändigt. Himla gött med tanke på att vi inte lagt ner sådär jättemycke pengar i den renoveringen. Visst har det kostat, men inte allas några wow-summor. Runt 25.000 kronor ungefär, vilket är billigt för ett helt hus + tak + vedbod/lekstuga. Tack vare att Mattias gjort allt själv, att vi fått låna skylift/ställning gratis och har fått/köpt färg av en målare. Och bättre kan det bli, huset kommer bli mer värt om vi får till insidan sa hon. Så nu är vi taggade att fortsätta! 😄



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0