ny vecka

Måndag och ny vecka. Alarmet pep klockan 06:00 och jag vaknade upp i en varm hög med små fötter, armar och ben överallt. Att barnen alltid ska sova så djupt när dom måste kliva upp? De dagar vi är lediga skulle dom ju lätt vakna av ett alarm. Ja, bara vi vuxna skulle råka andas lite högt så skulle dom ju vaknat på direkten. Om det var helg. Men nu var det måndag och barnen snarkade och sov hur gott som helst medan jag smög ner till köket.

Kaffe i lugn och ro. Jo det tackar man ju för. Lät barnen sova in i det längsta och hann göra mig helt färdig innan jag gick upp till dom. Hopp i kläderna, en liten macka och så iväg mot jobbet/dagis. Är tacksam över att lämningarna gå så bra!

På jobbet hade vi en lugn dag. Lite ärenden, mycket kaffe, mycket prat och sedan avslutade vi med ett möte nere på socialkontoret. Dessutom fick jag komma upp på fotoväggen. Den där speciella platsen där det bara finns foton på ungdomarna och ordinarie personal. Inte så fint, men det känns stort. Nu är jag en i gänget liksom!

Klockan 17:00 tackade jag för mig och åkte hem till mina grabbar. Mattias hade hämtat barnen på dagis och middagen stod på bordet. Rätt okej att komma hem sist ändå!

Kvällen har gått åt till att mysa, chilla, duscha och kvällsfika. Lugnt och fint. Nu blir det snart hopp i säng! Imorgon är jag egentligen ledig, lika så på onsdag. Enda lediga dagarna denna vecka. Men självklart ska vi ha APT imorgon och handledning på onsdag. Så där rök min ledighet... Full fart till söndag klockan 10:00 är det som gäller. Heja!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0