nittiotre timmar

Här flyger livet förbi bara... Jävlar i min låda vad jag jobbar denna vecka. Nästan så att jag känner mig aningens trött. Eller nej. Dödstrött.

Sist jag skrev skulle jag precis somna i sängen på jobbet, i söndags. Trodde jag. Istället blev det en vaken natt på grund av lite olika saker. Men allt gick bra, och man överlever ju faktiskt en natt utan sömn. Däremot gick måndagen åt till att vila, sova och bita ihop. Tur jag har en underbar familj och bästa barnvakterna!

På tisdagen var det bara att kavla upp ärmarna igen. Först hade vi APT mellan 08:00-13:00. Första personalmötet efter sommaren, och första för mig med mina nya kollegor. En trevlig och nyttig dag! Dessvärre satt tröttheten kvar... Och än var inte dagen slut. Ytterligare ett nattpass väntade!

Jag hann iallafall åka hem och pussa på barnen, äta mat och vila en stund innan det var dags att jobba. Turligt nog blev natten lugn och jag fick sova dom där viktiga 5,5 timmarna.

Onsdagen innebar en ledig dag med barnen. Det hade jag sett fram emot... Vi myste på här hemma, gjorde en utflykt till skogen och hade det bra. På kvällen åkte Elias och Mattias på bio, mys för storpojkarna. Jag och Edwin fick mysa här hemma istället. Passade bra för en trött mamma!

Idag är det torsdag och jag har jobbat igen. Förmiddagspass, vilket innebär tidig morgon för hela familjen. Upp i ottan och iväg mot dagis! Turligt nog ville Tompa hämta barnen idag. Han var ledig och ville ha lite Edwin och Elias-mys. Lyckliga pojkar! Dom hade blivit hämtade efter lunch och sedan fått leka i lekparken, köpa festis på ica och följa med Tompa hem.

Själv jobbade jag på till klockan 14:30 ungefär. Sedan passade jag på att slinka in på Röda Korset. En bra fynddag! En handdammsugare som var som ny, jeans, en höstjacka, koftor, tröjor och lite kläder till barnen.

Efter att jag hämtat pojkarna åkte vi hem och pustade ut. Trollade ihop pizza med sånt som fanns hemma och sedan åkte myskläderna på. Myskläder som blev till arbetskläder... Mattias kom hem med en släpvagn full med ved. Hela familjen hjälptes åt att lasta av, så nu har vi ved så det räcker och blir över. Även ett lass med pellets åkte han och hämtade. Rustade för kyligare tider!

Nu är det kväller och två trötta pojkar sover sött. Jag också snart... Är så sjukligt trött. En riktigt jäkla grisvecka på jobbet, i och med att jag byter schemarad. Ja, idag började min anställning som "riktig" integrationssekreterare. Går all in och har redan jobbat 63 timmar sedan i lördags... Tack och lov är denna enorma grisvecka bara en engångs företeelse, har nämligen 30 timmar kvar att beta av innan veckan är slut. Hehehe, det gäller att jöbba hårt. Det är väl inte så farligt med 93 timmars arbetsvecka?!

Tur att Mattias är underbar och stöttar på alla sätt och vis. Visst, det är väl en självklarhet att man hjälps åt med hemmet. Men han har varit extra grym denna vecka! Ingen tvätt i tvättkorgarna, ordning överallt och fina rosor på bordet.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0