lite sömn tack

Och så vart det tisdag, sådär huxflux. Jag har ju varit igång i full fart sedan förmiddagen igår, så jag har knappt märkt av att det blivit en ny dag...

Imorse var jag sjukt trött när klockan ringde, men det var bara att masa sig upp och göra sig redo. Koka kaffe, duka upp frukostbuffé och invänta alla kollegor. Klockan 08:00 körde personalmötet igång. Mycket att gå igenom. Men med gott fika och några pauser så flög timmarna iväg. Klockan 13:00 åkte jag hemåt, totalt slut i huvudet. Just där och då undrade jag hur fan jag kunnat lova barnen att åka på buspalatset?!

Men det gick bra. Barnen var överlyckliga eftersom vi planerat in en lekdejt med deras gemensamma dagiskompis Petter. Min lilla tremänning, som både Elias och Edwin blivit himla bra kompis med den här våren. Superroligt då vi faktiskt bor ganska nära varandra.

En vild eftermiddag blev det. Barnen lekte mycket själva och vi vuxna kunde avnjuta en kopp kaffe och en lätt lunch. Lite pussel och bokläsning blev det med. Men efter ungefär två timmar började ungarna bli trötta. Jag däremot kände mig konstigt nog fylld med energi efter dom där två timmarna. Behövligt att få vara barnen och se dom ha roligt, utan att tänka på jobbet.

Men dagen var inte slut än... Barnen fick följa med gammelmormor hem en stund medan jag och Mattias åkte till banken för ett möte med en jurist. Ja, vi håller ju på att försöka skriva över mig som delägare i huset. Men det är tydligen lättare sagt än gjort. Iallafall om man vill slippa en "försäljning" oss emellan. Tanken var att huset skulle ges som en gåva till mig, som det så fint heter. Men då finns det en massa krav på siffror, lån, vinster och gud vet vad. (Tjejen med noll koll...) Och vår situation verkade vara extra knepig? Så juristen och vår bankkvinna ville prata ihop sig lite mer om hur vi ska lösa det här utan att det ska behöva bli en försäljning till mig, så skulle dom återkomma imorgon. Annars fick vi rådet att gifta oss, då skulle det inte vara några problem alls. Så jag trodde nästan att min snåla sambo skulle gå ner på knä och fria där inne på banken... Hehehe.

Klockan 17:00 var vi färdiga för idag och jag kände bara aaaaaah, äntligen får jag logga ut och åka hem! Hämtade barnen och kom sedan hem samtidigt som Mattias. Han hade god kina-hämtmat med sig, perfekt efter detta intensiva dygn!

Resten av kvällen har varit lugn. Barnen var grymt trötta och det var jag lite extra tacksam för idag. Dusch och hopp i säng. Själv ska jag också krypa ner under täcket och ladda om. Imorgon väntar jobb och dagis, klockan ringer vid 05-tiden så det är lika bra att lägga sig i tid...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0