it's all about work

Ungefär så. Det är väldigt mycket jobb nu. Och möten. Och samtal. Och utbildningar. Men det känns ändå bra. Jag vill ha den här kick-starten nu i början. Det är höst och då blir jag faktiskt lite extra inspirerad att förändra, förnya och kämpa... Och enda vägen att komma in i nya rutinerna på jobbet är att just jobba. Hårt. Det finns liksom inga genvägar.

Därför går jag all in just nu. Hade medarbetarsamtal med chefen igår och bah "hit me with your best shot". Typ. Frågade efter allt jag kände att jag saknade. Allt från utbildningar, olika böcker, vaccinationer och friskvård. Så nu ska det minsann bli ordning, hoppas jag. Har redan anmält mig till en del spännande utbildningar. Dessutom blev jag nästan tvingad att försöka få mer egentid hemma, hur det nu ska gå till? Hehehehe.

Annars då? Jobb som sagt. Idag har det varit körit, likaså gårdagen. Men tack vare bra kollegor och bra teamledare så går allt bra. Och bra ungdomar såklart.

Men nu återstår der bara ett nattskift imorgon, sedan går jag på lite skön ledighet. Ledig från torsdagmorgon till måndagkväll, det ska bli härligt...

Edwin har varit på dagis idag, långdag. Så han har varit trött ikväll, lillgubben. Somnade fort efter en dusch och en bok. Själv ska jag nog göra detsamma snart. Två dagpass suger energi faktiskt. Jobbar mycket hellre kvällar om jag ska vara ärlig. Det är lite mindre kontorsjobb då, det är liksom den biten som tröttar ut huvudet. Nåja, är ändå nöjd med vårat schema och våra arbetstider. Har siktet inställt på go-veckorna som väntar runt hörnet. Belöningen för några veckors hard work work. Sen är det faktiskt väldigt lätt att flexa bort lite dagar med, utan att förlora pengar, om man skulle känna att man behöver andas lite!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0