helgen är här

Fredag och tidig morgon. Tungt, riktigt jäkla tungt... Jag fick feber igårkväll och sov väldigt oroligt inatt, så det var med tunga steg jag släpade mig ner till köket imorse. Men med alvedon och kaffe kommer man långt. En bit åtminstone!

Vid 07:30 lämnade jag Edwin hos gammelmormor, inga problem som vanligt. Sedan åkte jag ner till kommunen. En heldag med alla mina kollegor + socialsekreterare + barn/ungdomsteamet väntade. En nyttig dag där vi fick lite klarhet kring alkohol och drogmissbruk. Tragiskt dock att en sånhär dag ska behövas, men såhär ser faktiskt verkligheten ut idag...

Även fast jag var hängig och trött så gick det bra. Många fikapauser och sedan en lång lunchrast. Då gick jag och två av mina kvinnliga kollegor och åt indiskt. Väldans gott och trevligt. Sedan på't igen bah...

Vid 15-tiden var vi klara och då var det himla skönt att få åka och hämta Edwin hos gammelmormor. Han var både nyäten och nybadad.

Vi bestämde oss för att gå en sväng på marknaden innan vi skulle åka hem. En mysig eftermiddag med min bästa kille! Han satt snällt i vagnen hela tiden, inget tjat eller nånting. Då får man faktiskt välja en leksak med. Eller två, om man har tur... Det blev en leksaksbuss och en liten helikopter. Själv fyllde jag på strumpförrådet till oss båda. Sedan blev såklart marknadsnougat, remmar och kokostoppar med. Och en korv med bröd. Sedan var vi nöjda för idag! Vi promenerade sakta mot bilen. Tittade på fåglar och pratade om livet. Riktig kvalitetstid tillsammans!

På vägen hem planerade Edwin i detalj hur vi skulle leka med hans nya leksaker. Men det blev ändrade planer... Dom ligger fortfarande oöppnade i påsen. Lilleman tvärslocknade när jag bar in honom från bilen. Snacka om tröttis! Så det var bara att bära upp honom till sängen och byta blöja. Godnatt min kära!

Själv har jag haft en lugn kväll. Har mumsat godis och bara tagit det lugnt. Nu ligger jag nedbäddad och ska kika på lite Greys. Äntligen helg och tid för vila! Hur mycket det nu blir av den varan... Det vankas nämligen marknan imorgon också. Såklart.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0