happy helg

Men nu jäklar. Imorse klockan 08:00 skuttade jag med lätta steg från jobbet. Nä. Egentligen var jag skittrött. Barcelona spelade match igår och då var det minsann svårt att jaga ungdomarna i säng... Klart vi måste ha chipsmys i soffan till mitt i natta.

Så imorse var jag väldigt nära att snooza bort mig. Sängen på jobbet är verkligen sjukt skön. För att inte tala om mitt fluffiga täcke...

Gårdagens arbetspass var åtminstone lugnt och skönt. Innan jag började var jag och tog första dosen av hepatit-vaccinet också. Blir bjuden på både A och B genom jobbet, så då är det väl säkrast att tacka och ta emot. Det är mycket jag inte vet om smittsjukdomar faktiskt, så jag ser verkligen fram emot en utbildning senare i höst om just detta.

Idag var jag som sagt megatrött när jag kom hem från jobbet. Förmiddagen gick åt till att vila och mysa med Edwin. Men en sak har jag lärt mig nu... Nästa gång vi skriver nytt schema till dagis så ska barnen få vara där dom dagar då jag har jobbat natt. Bara någon timme på förmiddagen så jag får sova en stund. Mitt samvete sa ifrån först, tänkte väl att jag är en supermorsa, men jag får nog ge mig. Jag orkar helt enkelt inte annars. Och jag borde vara nöjd ändå. Enligt schemat vi lämnade in till dagis förra gången så går barnen i snitt 12,5 timmar per vecka. Det är ju ganska otroligt ändå med två heltidstjänster?! DET stillar mitt samvete.

Eftermiddagen har spenderats inne i stan. Först lämnade jag Edwin hos min farmor och farfar, sedan mötte jag upp min bättre hälft utanför banken. Dags för vuxenmöte...

Nu har vi lagt om lånen, skrivit dit mig, lånat mer pengar till renovering, fått billigare månadskostnad, kollat över försäkringar, ordnat med sparande, fonder och aktier. Sånt där som jag har stenkoll på. Eller absolut inte. Men nu är vi på banan. Dessutom bokade vi in ett möte med en jurist i oktober. Då ska jag bli delägare i huset (på riktigt!) och så ska vi se över sånt där som är bra att ha koll på ifall det skulle hända någon av mig/Mattias något. En säkerhet för oss båda, och barnen. Känns bra att ha tagit tag i detta!

Efter det sjukt långa bankmötet tog vi en fika på tu man hand, det var inte igår... Vi gick till Dackås, himla roligt att träffa jänterna där!

Edwin hade haft det bra hos gammelfarmor och gammelfarfar. Lekt och kört slut på dom, hehe. Vi blev bjudna på middag innan vi tackade för oss.

Kvällen har varit lugn. Lek, mys, dusch, soffhäng och 1,5 timmes prat i telefonen. Nu ligger jag nedbäddad i sängen och slötittar på Greys. Känns himla gött med lite ledighet nu. Ska verkligen försöka njuta!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0