handledning

Onsdag och ännu en tidig morgon. Ja jäklar, nu är vardagen och hösten igång på allvar. Skönt med rutiner, men ganska ovant att ha ett fast jobb. Ovant på ett positivt sätt. Jag utvecklas något enormt just nu och lär mig nya saker stup i kvarten. Både om mig själv, om andra, om integration, om kulturer, om människor och om livet i allmänhet. Ibland känns det som att det blir stopp i huvudet av alla nya intryck och alla nya kontaker. Jäkla tur att det är en natt mellan varje dag så att man får ladda om lite...

Idag har vi haft handledning. Det har vi en gång i månaden. Personalgruppen, utan några chefer. En utomstående person håller i våra möten och jääääklar vilken bra grej. Tre timmar där vi får sitta och fika, prata och samla ihop oss. Vi fokuserar inte på att lösa jobbsitustioner. Det är mer att vi pratar i allmänhet om vår arbetsplats. Tankar, åsikter och funderingar om allt och alla. Rätt skönt att inte ha några chefer där! Det som sägs i rummet, stannar i rummet. Om vi säger så.

Efter handledning gick jag en sväng på stan. Kom på att jag har en del presentkort kvar sedan jag fyllde år. Sprang in på H&M och hittade lite smått och gott. En topp, ett fint linne, en bh och en förpackning hårfärg. Tänkte även köpa nya höstskor på någon av skoaffärerna, men det får vänta. Hittade inte några som kändes wow... Åkte till Resursen istället och fyndade lite billiga bas-blusar. Alltid användbart på jobbet. Och det känns ju alltid bättre att betala 35 kronor för en blus istället för 299 kronor!

På vägen hem hämtade jag upp barnen som hade varit hos mina föräldrar och busat. Mamma och pappa kom hem från England inatt och hade köpt så fina kläder och grejer till oss. Ungarna fick hur mycket som helst (se bild, + pyssel, bilar och Liverpooltröjor). Puss och tack!

Eftermiddagen har varit lugn och härlig. Har tvättat, vikt tvätt, lagat middag och färgat håret medan barnen lekte snällt. Sedan tog barnen en dusch och hoppade i sina nya mysdressar som dom fick idag.

Innan kvällsfikat gick vi ut och lekte lite i båten som står på parkeringen. Elias och Edwin ville provköra den både till England och Sundsvall, haha. En mysig stund ute med gotrollen!

Men nu är kvällen här och kidsen sussar sött. Vi vuxna tar det lugnt i soffan en stund innan det är läggdags för oss med. Nu väntar tre dagar med kvälls/nattjobb för mig, från tidiga mornar till sena nätter... Hej och hå. Tur att mitt jobb är fantastiskt roligt den mesta tiden!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0