go-vecka

Äntligen är mardrömsveckan med över nittio timmars arbete över. Never again. Nog för att mitt arbete inte är fysiskt krävande... Däremot kan det vara väldigt psykiskt påfrestande. Och just nu går jag igenom många förändringar, det är så mycket nytt som jag ska lära mig!

Nu har jag dock go-vecka, vilket innebär ett endaste arbetspass på hela veckan. Egentligen skulle jag ha följt med till Ullared imorgon, men i och med att jag fick en fast tjänst och visste att det skulle bli en del utbildningsdagar så fick jag helt enkelt avstå. I slutet av veckan väntar både informationsdag med barn- och ungdomsenheten och APT med alla hvb-verksamheter. Spännande. Typiskt att det skulle vara på min go-vecka bara... Men jag har ju iallafall hela marknadshelgen ledig!

Idag har jag också varit ledig, med min förkylda familj. Såklart vi måste bli lite förkylda när hösten kommer! Barnen är dock pigga nu, men vi vuxna ska väl inte komma undan...

Vi inledde dagen med storstädning. Jag gick igenom hela huset med dammsugning och allt som hör till, medan grabbarna snyggade till trädgården. Bra start på dagen, trots snoriga näsor och kliande halsar. Vi firade med god lunch och sedan en utflykt till skogen. Medicin för både knopp och kropp... En underbar dag med mina favoritgrabbar, gammelmormor, Tom och Frida.

Elias hade svamp-öga och hittade många fina trattisar. Vi fyllde en hink och plockade även lite blåbär att frysa in. Edwin gick på lingonjakt med gammelmormor. Stället vi var på är verkligen en magisk plats, så himla fint och mysigt.

Till middag köpte vi med oss Max-mat. Så får man göra när man är förkyld vet ni väl. Tom och Frida följde med oss hem och mumsade!

Resten av eftermiddagen och kvällen har vi spenderat ute. Vi fick besök av "våran" mäklare. Husets förvandling på utsidan är ju klar nu och vi vill göra en ny värdering. Då kan vi lägga om lånen och även börja planera för renovering invändigt. Vi fick en massa bra tips av mäklaren som vi absolut ska tänka på. Vi kommer förmodligen att börja med vardagsrummet, sedan en snabb uppfräschning av köket och därefter lekrummet. Göra rum för rum, våning för våning. Det kommer bli en budgetrenovering, fast ändå inte. Allt ska liksom göras, men å andra sidan måste man ju hålla sig inom rimliga priser för vad huset är värt. Vi håller iallafall tummarna nu, sedan blir det bankmöte! Jag ska även bli delägare i huset, vilket inte gick förut då jag inte hade något heltidsjobb. Det är alltså Mattias och barnens hus. Men nu ska vi ta tag i det och börja bygga våra drömmar på riktigt. Heja!



Kommentarer
Carro

Alltså jag älskar din blogg! Får alltid massa energi av dig 😍

2016-09-06 @ 21:31:30
URL: http://carroskottar.blogg.se
Sara

Men vad gullig du är! 😘 Själv tycker jag att jag är världens tråkigaste ju nu 😂😂

2016-09-06 @ 23:43:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0