fredagsmyset

Fredag! Hipp hurra och skål. Det firar vi med sjuka barn och jobb hela dagen. Och resten av helgen. Men det gör ingenting, faktiskt. Jag är så tacksam för att jag har ett jobb som jag älskar. Tacksam för att våra största problem här i livet just nu är snoriga näsor och renoveringsdiskussioner. Vi gråter inte ens för att vi blev tvunga att köpa en ny panna till källaren idag, för en sisådär 22.000 kronor... Värre saker kan hända.

Idag har barnen haft en mysig pappadag. Elias är alldeles för hostig och hängig för att vara på dagis, så då får ju lillebror vara hemma med sin snoriga näsa också. Själv åkte jag på jobbet till 08-tiden och har haft en riktigt trevlig och lugn dag.

Jag bytte ut min lunch mot att sluta tidigare, ibland går det att göra så. Åkte en sväng till affären för att helghandla, sedan hem till ett tacos-doftande hem. Fredagsmaten såklart.

Resten av kvällen har varit lugn, riktigt sådär fredagsmysig. Vi röjde undan i köket, hoppade i myskläder, hyrde en film via datorn och dukade fram en massa gotta. Hela familjen under en massa filtar i soffan. Barnen tittade på HELA filmen innan dom somnade gott. Elias började få lite feber, men vägrade erkänna detta. Men är man blank i ögonen, varm, fryser och nästan grinar för att vi påstår att han är sjuk - ja, då kan vi nog konstatera att febern är på ingång. Lillgubben... Hoppas han får sova gott inatt och vaknar någorlunda piggare!

Nu är det vuxenkvällsmys. Favoritchipsen och favoritchokladen har åkt fram. Och så väntar två nya sprillans avsnitt av Greys Anatomy. Inget dåligt fredagsmys alltså.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0