ett dygn hemifrån

Hopplahejsan. Måndag och ny vecka. Känner mig fortfarande lite seg efter helgens bravader... Men vi fick ett mysigt avslut på helgen iallafall. Bubbelbad och chill hemma hos mamma och pappa. Sedan somnade vi gott allihopa!

Idag vaknade vi som sagt upp till en ny vecka. En hektisk sådan. Men det var iallafall skönt att få vara hemma hela förmiddagen. Vakna till liv ordentligt, pyssla med lite av varje och leka med Edwin. Sedan fick vi förstärkning av Elias som kom en dag senare denna vecka. Ett glatt återseende för barnen, och såklart lite kaffe till oss vuxna!

Mitt på dagen var det dock dags atr bege sig hemifrån... Barnen hade tur och fick mysa med (bonus)mormor medan jag åkte till stan för utbildning/jobb. Japp, jag kickar igång denna vecka med ett helt dygn hemifrån. Först en utbildning mellan 13-16 och sedan började jag jobba vid 17-tiden. Nattjobb, vilket innebär att jag slutar klockan 08:00 imorgon. Men det kan jag ju bara glömma, för direkt när jag slutar börjar vår APT och håller på enda till 13:00. Full fart bah. Och sedan har jag lovat att följa med kidsen till buspalatset... Alltså, hur tänkte jag där?

Nåja, tur vi har haft en lugn kväll på jobbet. Bara att hålla tummarna för att man får sova inatt med.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0