det här med jour

Vardagen rullar på. Tusen saker i huvudet och på to-do-listan. Samtidigt känns det som att jag inte gör annat än att jobba. Fast det gör jag ju egentligen, men den här veckan har verkligen sugit energi...

Idag fick jag en liten sovmorgon då Mattias tog med barnen ner och gav dem frukost innan han åkte till jobbet. Sedan kom två nöjda barn upp till mig i sängen och myste lite innan vi tig tag i dagen. Kaffe!!!

Resten av morgonen och förmiddagen har varit bra. Tvättade lite, plockade, donade, lekte med barnen och fick njuta av lite lugn hemma-tid. Men efter lunchen var det dags att sätta fart. Mot dagis och jobb.

Idag blev Elias lite ledsen vid lämningen. Men det var nog för att den första fröken han såg var en helt ny vikarie. Sedan upptäckte han att hans kompis som han kommit väldigt nära inte var där idag... Men jag stannade en liten stund och fick igång honom i en lek med dom andra barnen, sedan pussades vi hejdå. Efter en extra vink i fönstret kändes det bättre!

På jobbet har det varit lite körigt. Det kom en ny ungdom igår, och idag fick jag hämta ytterligare en ny kille på tågstationen. Så idag har vi haft att göra! Men det har gått bra. Jag har även blivit kontaktperson till en av dom nya killarna, spännande!

Trots massor att göra hann jag med en lång lunch. Eller "lunch" får jag väl säga. Han åka hem en snabbis vid 19-tiden och pussa på barnen.

Innan jag slutade vid 23:30-tiden fick jag veta att det förmodligen kunde bli jobb hela natten, på boendet i Forsa. Och så blev det. From work to work. Vi har ju jour vissa veckor, och då har vi beredskap för alla verksamheter. Så inatt är jag alltså i Forsa pga olika omständigheter. Hoppas verkligen jag får sova litegrann åtminstone, för det är ju meningen att jag ska orka jobba mellan 14-01 imorgon med... Känns surt att ligga i en hård säng, väldigt nära mitt eget hem. Tur att det är bra betalt, hehehe.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0