hej marknan

Lördag och tidig morgon. Vilket kändes helt ok eftersom jag somnade vid 21-tiden igår. Utvilad med andra ord... Dessutom hade jag en gosig kille bredvid mig som sa "hej mamma, jag ska massera dig" och satte igång med sina små nypor. Bästa starten!

Vi smög ner och bjöd pappsen på sovmorgon. Frukost, kaffe och nyhetsmorgon. Sedan försvann morgonen i en massa mys och chill bara. Gick i okammat hår och mysbyxor hur länge som helst. Det bästa med lediga dagar...

Mitt på dagen satte lite fart. Bäddade rent i alla sängar, klädde på oss anständiga kläder, åt lunch och gjorde oss redo för ett besök på marknaden! Edwin var taggad.

Vi mötte upp Johanna, Elias och Ida. Dags att åka karuseller! Dom små hade nog kunnat åka hundra gånger, men dom fick nöja sig med tre stycken. Bara bilkaruseller valde dom, haha. Elias ville inte åka nånting alls, han hade siktet inställt på att vinna gosedjur istället. Men där sket det sig... Tillslut fick alla ungar fiska på ett ställe där det var vinst varje gång. Nöjda miner!

Efter en stund sa vi hejdå till Östlundarna och fortsatte att kika i stånden. Vi shoppade lite korvar, kryddor och kött. Även en fin växt till mamman. Vi avslutade med korv/hamburgare innan vi promenerade mot bilen igen. Trötta och nöjda. Man får ju lite lätt panik av all trängsel...

Väl hemma tog vi det lugnt ett tag. Smakade lite på allt gott vi köpt och pustade ut. Men ganska snart blev det ändrade planer. Morsan fick för sig att åka in till marknade igen! Crazy bitch... Men det är lite av en tradition att gå en runda med mormor och Frida, och traditioner är ju dumt att bryta bara sådär. Dessutom är det en enorm lättnad att bara få gå helt själv, utan barn (sorry kids) och bara njuta.

En himla mysig och rolig kväll fick vi verkligen. Bara promenera runt, kika, äta langos, prata, skratta och spela på chokladhjul. Vi blev kvar till mitt i natta och hann även gå en runda nere vid möljen. Så härligt att bara vara ute, se lite folk och ha roligt. Fick med mig en fin "tavla" hem också. Nöjd och glada promenerade vi sedan hem till mormor i den ljumma septembernatten.

Nu ligger jag nedbäddad hemma. I barnens rum eftersom min sida av sängen var upptagen av en snarkande lilleman. En fin dag lider mot sitt slut... Det känns i både kropp och knopp att det har blivit några timmar på marknaden idag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0