a night out

Helgen börjar lida mot sitt slut och det har varit underbart skönt med några dagars ledighet. Jag har både hunnit lata mig och dansat loss med några glas vin i kroppen...

Ja, gårdagen bjöd på mysigt hemmapyssel på förmiddagen. Vi gjorde inte mycket alls, bara vandrade omkring här hemma i pyjamas och bara var. Vi gjorde pizza till sen lunch/tidig middag och den blev fantastiskt god. En skön hemmadag helt enkelt.

Men fram emot kvällen hoppade jag in i duschen och bytte pyjamas mot gå-ut-kläder. Dags för middag på Texas med några gamla klasskamrater! Ja, några var precis vad vi var... Men det var ändå trevligt. Massor av skratt och tokerier. Mot slutet var vi bara fyra stycken som shakade loss och levde livet på Olearys dansgolv. Himla roligt var det, men för en ovan hemmamorsa tar det på krafterna. Hehehe.

Strax efter 02-tiden mötte jag och en av mina gamla klassisar Sara upp brorsan och Frida utanför. Vi skulle få skjuts hem tillsammans, av Niklas. Och det gick ju bra... Punktering på 84:an. Oooops. Men grabbarna fick lösa det och tillslut kom vi hem. Jag tvärdog i soffan runt 03-tiden. Slut med glad efter en rolig kväll.

Imorse vaknade jag som vanligt tidigt, brukar alltid bli så efter en ute-kväll. Runt 08-tiden kom Mattias och Edwin också ner. Jag lyckades dock ligga kvar i soffan och småslumra enda till 10:30-tiden ungefär. Sedan blev jag serverad frukost och fick höra att Mattias ordnat med disk och tvätt medan jag sov. Guld värt.

Eftermiddagen har vi spenderat i Söderhamn. Vi har hälsat på Peter och Elin i deras nya hus. Så fint och mysigt! Vi blev bjudna på både lunch och fika. Lyxigt en dag som denna!

Jag känner mig totalt slut och hade gärna haft en till ledig dag imorgon. Men nu är det bara att ta nya tag och ladda för en vecka fullproppad med jobb, möten och utbildningar. Heja!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0