snart helg

Dagarna rullar på hörrni och snart är det helg. En ledig sådan för min del. Och den inleds imorgon med buller och brak...

I tisdags jobbade jag natt och hade således en ledig dag igår. Den dagen gick åt till att chilla och mysa. Lunchdejt med mamma/mormor och Tompa. Hemmapyssel på eftermiddagen. Sedan tog vi faktiskt en härlig promenad på kvällskvisten. Alla tre satte på sig reflexvästar, lilleman tog plats i vagnen och så gick vi in till forsa city. En skön runda i mörkret. Edwin tyckte det var mysigt. Själv tyckte jag det var sjukt jobbigt eftersom jag tog med mina bungypump-stavar. Bra träning för armar och axlar!

Idag har det jobbats mellan 08-17 och Edwin har fått vara på dagis. Enda dagen den här veckan, så gissa om han jublade! Att jobba skift är verkligen något jag ser som positivt när man har små barn. Vissa undrar hur det går ihop och hur man kan vara borta från familjen i 12-19 timmar i sträck. Men det funkar hur bra som helst. Jag har sjukt mycket tid hemma med barnen. När jag jobbar 15 timmar (som nattpassen en vardag är på) missar jag endast 3 vakna timmar med barnen. Sedan kommer jag ju hem morgonen efter och har hela dagen lediga med dom. Två föräldrar som jobbar heltid och endast 15 timmars dagisveckor för barnen, det tycker jag är crazy bra! Det enda som kan kännas tungt är när man jobbar dag-passen på helgerna, då är man borta från morgon till kväll. Men det händer typ en helg i månaden, och ledigheten tas liksom igen under veckorna. Heja skiftschema!

Det har varit en hektiskt arbetsdag, men det har gått bra. Jobbade över för att sedan kunna åka hem med gott samvete, checkar ut över helgen och tar nya tag på måndag.

Hämtade upp Edwin på Vallvägen. Mattias hade hämtat på dagis, sedan hade grabbarna köpt Max-mat och åkt till gammelmormor. Mmmm... Klockan var nästan 18:30 när vi kom hem till Forsa, lilleman somnade i bilen så det blev godnatt på en gång. Själv tog jag en dusch, har tittat på Brynäs med älsklingen och nu har jag hoppat i säng.

Laddar för en heldag med jobbet imorgon. Teambuilding. Vi inleder med frukost och möte på Dackås, myspys. Sedan ska vi promenera, gå på en föreläsning, fika, göra någon topphemlig överaskningsaktivitet och sedan är det AW på manis. Vilken kickstart på helgen!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0