ponnyridning

Wow vilken fantastisk dag vi hade med jobbet igår. Från klockan 08:15 på morgonen till nästan mitt i natta...

Vi började med frukostmys på Dackås. Kändes lite kontsigt att sitta på mitt gamla jobb, med mina nya kollegor. Men bra. Vi mumsade i oss mackor och kaffe medan vi pratade om allt möjligt. Därefter tog vi en skön promenad runt lillfjärden.

Resten av förmiddagen spenderade vi på museet. Vi fick se en sjukt bra föreläsning, fika och prata lite mer. Lunch åt vi på Radjos, och sedan gick vi tillbaka till museet för att diskutera de lite tyngre frågorna... Där flög tyvärr tiden iväg och vi hade nog behövt två timmar till för att bli klara. Men vi hade ju en överraskning som väntade!

PONNYRIDNING på hagmyren. Hjälp. Jag blev alldeles kall och blek när jag insåg att vi skulle trava runt med hästar. På riktigt. Jag har aldrig varit en hästtjej (även om jag försökte som liten) och kan ärligt säga att jag har en väldig respekt för dessa djur. Dom är ju jättefina och så... Men nja. Jag fick iallafall ta den snällaste och lugnaste hästen. Var ändå lite tveksam om jag ens skulle våga hoppa upp i sulkyn när jag fick veta att den kunde välta om jag drog för hårt i tyglarna och hästen* började backa eller ställa sig upp. *Hästen = jätteliten ponny

Men jag gjorde det. Jag travade runt hela banan och måste erkänna att det var sjukt roligt. Även om jag kom tvärsist i tävlingen... Wow vilken kick jag hade efteråt.

När vi var färdiga höll vi på att frysa ihjäl. Mot Manis... Vi beställde mat, sippade på ett glas rödvin och värmde oss sedan med irish coffee. En supermysig kväll med många skratt. Är så glad över att få jobba med alla dessa härliga och spännande människor.

Det blev en ganska lugn kväll och redan vid 23-tiden bröt vi upp. Många som skulle jobba imorgon, resa bort eller kliva upp tidigt. Skönt att komma hem nästan nykter och krypa ner i sängen efter den långa men roliga dag!

Idag är det lördag och jag har en ledig helg. Mattias har slaktboa idag, men lilleman gav mig sovmorgon till 08-tiden. Tack!

Resten av förmiddagen har jag varit helt ensam hemma. Edwin följde med Frida och Tom till stan. Innebandy och donken-lunch. Snacka om lycklig kille!

Själv har jag klippt topparna, färgat håret, gjort inpackning och tagit en varm dusch. En riktig ta-hand-om-mig-dag. Lyssnar på bra musik och myser runt här hemma nu bara... Väntar på att resten av familjen + Niklas ska komma. Det blir pizzamys och hockey ikväll. Skön lördag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0