ny vecka

Måndag och ny vecka. Härligt tycker jag, som har jobbat 37 timmar från lördag till måndag...

Ja, denna helg har bara försvunnit. Jag har i princip bott på jobbet, vissa helger är det så. Men oftast är det mestadels mysigt. Inga måsten liksom, mest bara tid att umgås och chilla. Har hängt extremt mycket vid tv-spelet i helgen. Ungdomarna vill lära mig att bli Fifa-proffs. Fick betyget "tjejbra" men siktar på att bli bättre.

Igår hade vi söndagsmys med afghansk middag. Så galet gott. Men det tog typ hela dagen att förbereda också... Sedan kom jag i säng sent. Nackdelen med att jobba nätter är att man somnar sent och måste kliva upp okristligt tidigt. Så det blir max fem timmars sömn, vilket är på tok för lite för mig. Men det funkar tack vare att man inte jobbar så värst många nätter per månad.

Imorse var jag tröttare än tröttast. Kaffe! Sedan hade det varit skönt att få åka hem och slänga sig i soffan, men icke sa nicke. Hade tre timmars handledning att ta i tu med först. Men det är som alltid sjukt trevligt och nyttigt. Träffa alla kollegor, fika, prata och ventilera våra tankar. Dessutom fick jag träffa vår nyaste kollega för första gången. En ung tjej som kommer ingå i mitt helg-team. Det kommer bli super tror jag!

Klockan 12:00 fick jag äntligen åka hemåt. Mattias var pappaledig idag så det var mysigt att komma hem till grabbarna mina.

Vi satte direkt igång med en storstädning. Vilket var mer än behövligt. Jag har nog banne mig inte städat sedan typ... sist jag städade. Minns alltså inte! Men nu blev det en rejäl genomkörare i hemmet. Vi dammade, dammsög, torkade golven, städade toaletterna och körde tre tvättmaskiner. Phew, på banan igen!

Till middag gjorde vi en god paj med broccoli och bacon. Vi kör projekt äta-ur-frysen nu så att allt älgkött får plats så småning om. Mattias har till och med skrivit matlista för veckan, något vi aldrig gör annars. Fast det är nog ganska smart ändå, vi kanske får göra det till en vana...

Efter middagen gick vi ut allihopa. Vi promenerade ner till sjön och utforskade skogen. Så skönt med lite friskluft, bästa medicinen mot trötthet. Vi stannade ute tills det blev mörkt, sedan gick vi in och myste. Plockade med mig lite kärleksört från rabatten, färska blommor och nystädat hem. Finfint.

Nu är det kväller. Edwin sover och jag har duschat. Soffhäng med min andra halva!



Kommentarer
Carro

Jag beundrar din karl, hur gör du?? Skriva matlista sådär självmant! Trodde inte de fanns såna karlar. Du måste ha hittat värsta fyndet ;) Han får gärna ge Lars råd och tips på hur man tar ansvar 🙈

Svar: Hahaha. Men det är bara för att han är så himla snål som han skriver matlistor tror jag! Närå, men han börjar faktiskt bli rätt duktig på att planera och ta ansvar. Tror det blivit så i och med att jag börjat jobba heltid, så då märker han liksom att vissa saker inte går av sig själv längre 😏😉
Sara

2016-10-17 @ 22:35:15
URL: http://carroskottar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0