lek & shopping

Lördagen inleddes med en morgonmys och kaffe. Morgonen blir alltid lite extra skön när man slipper vakna av ett alarm.

När vi hade ätit frukost och klätt på oss hoppade vi in i bilen och rullade mot Sundsvall. Vi hade planerat in en lekdejt på Leo's lekland med familjen Östlund/Wallström. Vi hade aldrig varit där tidigare och blev verkligen glatt överraskade. Så himla stort, fräscht och roligt. Barnen var i paradiset.

Edwin och Ida gick all in och sprang runt överallt själv typ. Inga fegisar där inte! Men när min lilla tuffing kastade sig ut i den brantaste rutchkanan (ett stup i princip) blev det lite grin. Annars klarade han av allting. Tyckte lite synd om Elias bara som var väldigt hostig. Han var inte riktigt i sitt rätta esse, men nog hade han roligt ändå. Vi måste ju dit igen!

Efter en massa lek, bus och fika så kände vi oss nöjda. Vi mammor kände doften av Lager 157 som ligger alldeles bredvid, så vi måsta såklart gå dit. Även fast jag precis gjort en beställning därifrån... Shoppade loss ordentligt ändå, finfint.

Lunchen intogs på Max, sedan sa vi hejdå till familjen Östlund/Wallström. Vi åkte till Biltema och Rusta en sväng med innan vi rullade hemåt. Köpte nya fina gardiner och en matta till vardagsrummet. Och lite annat smått och gott. Ja den här Sundsvallstrippen blev en rätt dyr historia. Men ibland får man...

Väl hemma donade jag med allt nytt. Blev fint i vardagsrummet, men oj vad jag längtar tills vi ska köra igång med renoveringen!

Annars har vi mest bara myst i soffan. Ätit en sen middag, duschat, nattat lilleman och tittat på hockey. Fin lördag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0