happy helg

Men jises (som min son brukar säga) vad dagarna springer iväg. Redan fredag och helg. Men för mig är helgen redan slut, jag hade mina lediga dagar igår och idag. Så för mig innebär denna helgen hard work work...

Hur har veckan varit då? Ganska vardaglig. Jobb, dagis, middagspress, trötta mornar och grått väder. Men vi har iallafall fått mysa lite med lilla Elwira (och hennes mor) och fått hem Elias. Dessutom fick jag ju åka ner till Gävle och titta på Brynäs-Leksand igår. Himla roligt trots en förlust.

Idag är det som sagt fredag och jag har varit ledig med barnen, pappsen har ju fullt upp med älgjakten. En lugn förmiddag hemma... Men efter lunchen fick vi lite spunk på att vara instängda så vi packade in oss i bilen. Det blev ett besök hos barnens farmor och farfar. Köpte med oss lite fikabröd och en helgblomma. En mysig eftermiddag! Barnen lekte så bra, vi kikade på kort när Mattias var liten, fikade och löste korsord.

När vi kom hem igen var det middagsdags. Pulled pork stod på menyn idag. (Bonus)mormor kom hit och lekte en stund medan jag donade i köket. Efter maten tog vi en dusch alla tre och hann precis hoppa i myskläderna när pappsen kom hem.

Dags att duka fram lite fredagsgötta! En himla mysig kväll i soffan blev det, gosiga barn som ville vara nära. Underbart. Men nu sover gossarna sedan länge tillbaka och vi vuxna ska göra detsamma. Imorgon är det jobb mellan 10:00-01:00 som gäller. Så några timmars sömn vore ju bra innan...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0