govecka it is

Måndag. Ny vecka och snart en ny månad. Oktober har verkligen bara swishat förbi och imorgon går vi in i November månad. Crazy!

Helgen har varit bra. Barnen var ju på sitt första kompiskalas i lördags och det var verkligen häftigt tyckte dom. Även om jag absolut inte fick åka därifrån enligt Elias. Men det var bara mysigt att vara där. Dricka kaffe och prata om livet medan barnen lekte. Glass i stora lass, dagiskompisar i en annan miljö och fiskedamm. Kan det bli bättre?

Resten av lördagen spenderade vi i Strömsbruk. Ja, när vi ska bjuda igen och försöka bräcka förra helgens middag vi blev bjudna på av familjen Östlund/Wallström så köper vi med oss ett gäng pizzor och våldgästar. Hehehe. That's so us.

Efter pizzamiddagen, kaffe och en liten spelkväll åkte vi hemåt. Elias stannade kvar eftersom jag skulle jobba dagen efter och Mattias hade älgjakt. Dessutom vill vi norpa honom en dag tidigare nästa helg!

Gårdagen innehöll som sagt jobb. Från 09:00 till 23:30. Hela jäkla dagen alltså... Men det gick bra. Lyckades få till en lång rast, sedan drog jag igång en bakkväll med några ungdomar. JAG BAKA? Nej precis. Det blev såklart en torr kaka. Och många skratt. En av killarna från Syrien bara skakade på huvudet och frågade om han skulle lära mig på riktigt någon dag. Ja visst, försök du. Jag är helt jäkla hopplös! Men det är tanken som räknas, visst? Flydde sedan ut på en kvällspromenad med en annan ungdom och pratade om kläder och musik. Det är jag bättre på. Ska nog hålla mig till mina intressen i fortsättningen...

Idag var jag galet trött när Edwin väckte mig. Turligt nog är det ju ljust ute när man vaknar nu, men ändå. Det krävdes många koppar kaffe!

Måndagen till ära har jag haft en ledig dag. Men jag och lilleman bestämde oss ganska snart för att åka till stan. Edwin ville hälsa på gammelmormor och jag var så illa tvungen att gå på baddräktsjakt. Japp ni hörde rätt. BADDRÄKT. En sådan hade jag väl för en sisådär 20 år sedan sist. Men det är nya tider nu. Nu närmar man sig 30 och är morsa. Då får man ha baddräkt igen... Nej men allvarligt. Jag ville faktiskt ha en. För badhusanvändning, endast. Vi åker en del och simmar med ungdomarna på jobbet, iallafall med tjejerna. Och det är faktiskt ingen höjdare att simma i en slapp bikini som inte sitter där den sitter. Eller om man åker med barnen och förväntas hoppa, busa och åka rutchkana. Då vet man aldrig vilka kroppsdelar som känner för att hoppa ur bikinin liksom... Så, en baddräkt känns som en viktig del i mitt liv just nu. Blev varse om hur jäkla dyra dom är, men det hindrade inte mig. Hade ett presentkort på 400 kronor, så ur egen ficka kostade den mig bara 155 kronor. En blå. Inte så smickrande för figuren. Men så galet skööööön. Nu ska här badas wild and crazy.

Det blev även en fika på stan med min kära kusin, och lite mer shopping. Sedan blev vi bjudna på lunch hos gammelmormor, och lite filmtittning. Kom hem lagom tills att det var dags att börja med middagen. Så resten av denna dag har gått åt till att laga mat, tvätta två maskiner, pussla med Edwin, titta på teve, duscha och slå in 3-årspresenter. Mysig kväll.

Men nu ska det hoppas i säng. Jobbar kväll imorgon, och ska inviga baddräkten. Enda dagen jag jobbar denna vecka faktiskt. Yes, govecka it is. Passar perfekt eftersom lilleman fyller år på torsdag och ska ha kalas på lördag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0