friYay

Och så blev det fredag. Jag vaknade upp på jobbet och var galet trött efter en händelserik torsdagkväll, men efter några koppar kaffe var jag på banan. Klockan 08:00 lämnade jag över till två kollegor och skuttade ut till bilen. HELG!

Väl hemma möttes jag av en pussig son. Vi åt lite frukost tillsammans och sedan bestämde vi oss för att ge oss på en storstädning. Verkligen behövligt.

Flera timmar tog det, men oj vad skönt med en såndär grundlig städning... Edwin var så duktig och ville hjälpa till med allting. Vi har dammat i vartenda liten skrymsle, städat båda toaletterna, dammsugit, torkat golven, tvättat, haft täcken och kuddar ute på vädring hela förmiddagen och sedan bäddat med nytvättade och manglade lakan/påslakan. Tillfredsställande helgkänsla or what?

Resten av dagen har varit lugn och skön. Vi har donat med lite av varje. Vi fick även fikafrämmande av mamma/mormor. Och Edwin fick ett efterlängtat besök av granntjejen Elin. Snacka om lycklig kille som fick sitta och rita och pyssla med henne medan morsan fixade middagen. Mattias kom hem lagom tills att maten var klar, med fina fredagsrosor. Puss!

Idag bjöds det på god lax här hemma. Var egentligen sugen på en flottig pizza, men samvetet sa ifrån. Och ja, ibland lyssnar jag. Fast... oftast inte.

Kvällen har spenderats i soffan med lilla familjen. Efter två kvällar på jobbet var det extra mysigt att få vara hemma. Är ledig enda tills på tisdag nu, så jag ska verkligen försöka slappna av och carpe diem:a så mycket som möjligt.

Snart blir det en dusch och hopp i säng. En renbäddad säng, mmmm... Imorgon väntar roliga äventyr!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0