födelsedagspresent

Tisdagen till ära fick jag en härlig sovmorgon av mina grabbar. Mattias hade en tid på hälsocentralen på tidiga förmiddagen så han åkte inte till jobbet innan det. Lyxigt att få sova ut och komma ner till nybryggt kaffe i köket.

Förmiddagen var lugn. Inga måsten. Bara mysa runt i pyjamas och leka med Edwin. Ja, så såg det ut enda fram till lunch. Sedan blev det fart på oss!

Vi åt, klädde på oss, packade våra väskor och begav oss mot stan. Vi hade bokat in ett besök på A&H med gammelmormor innan jag skulle iväg och jobba natt. Jag hade faktiskt kvar presentkort där från min födelsedag, så jag tyckte det var på tiden att unna mig en present såhär två månade senare...

Jag slog till på 12 fina kaffemuggar och 12 tillhörande fat, i marockansk stil. Jag har länge velat köpt nya, för det är så himla gott att dricka kaffe ur fina muggar, men är alldeles för snål för att lägga ut 5-600 från egen ficka. Men nu så. Det blev en fin födelsedagspresent. Något jag verkligen velat ha. Nu ska alla udda koppar ut ur köksskåpet, pronto!

Vi kollade läget på Resursen med, men där blev det bara ett par leggings till vår leggingstokiga Elias.

Resten av eftermiddagen spenderade vi hos gammelmormor. Hon bjöd på god middag med efterrätt. Sedan lämnade jag Edwin där och åkte till jobbet vid 17-tiden. Lilleman ska faktiskt övernatta där då pappsen skulle på hockey på kvällen. En taggad kille som skulle få bada och läsa hur många böcker han ville innan han somnade. Myspys!

Kvällen på jobbet har varit bra. Vi har pysslat med lite av varje. Druckit te, pratat och haft högläsning. Nu har jag precis krypit ner i sängen här på jobbet... Hoppad på att få några timmars sömn innan klockan ringer!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0