en skön vecka

Helgen kom och helgen gick... Skönt tycker jag som bara har jobbat och jobbat. Men det har varit en bra jobbhelg. Väldigt lugnt. Trots det så var jag helt slut när jag kom hem igårkväll. Underbart att få slänga sig i soffan och titta på Wallander med älsklingen.

Imorse fick jag en skön sovmorgon av Edwin. Vi låg kvar länge i sängen och myste. Perfekt start på en ledig dag!

Resten av dagen har varit lugn. Har tvättat lite, lekt med lilleman, varit ute i den friska höstluften, storhandlat på ica och föreberett middagen. Har haft en älgstek i ugnen, och när klockan var runt 16:30-tiden började middagsgästerna att trilla in. Mamma, pappa och mormor. Våra älskade barnvakter som ställer upp i vått och torrt.

Nu är kvällen här och vi har precis sagt hejdå till våra gäster. Edwin har haft en rolig dag, men nu är han trött och pustar ut i soffan framför barnprogrammen. Snart blir det hopp i säng!

Själv har jag tänt ljus och röjt undan i köket. Kvällen blir lugn, tror banne mig jag ska läsa lite. Det var längesedan. Imorgon väntar ännu en ledig dag, sedan blir det kvälls/nattjobb på onsdag och torsdag. Och en ledig helg på det. Underbaaaart.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0