vardagsrummet

Livet går upp och ner, det kunde jag konstatera igår. Då var jag nere vid botten och snuddade, kändes det som. Trött, hänging, stressad över renoveringen, stressad av julen som närmar sig, less på stöket och så var jag ju såklart världens sämsta mamma. Japp, en sån dag hade jag...

Hann väl bryta ihop några gånger innan min kära mor kom och hälsade på. Edwin hade en sleep-over inplanerad hos mormor och morfar. Ganska passande dag för mig att vara sjuk och bryta ihop på ändå...

Edwin följde med sin mormor hem. Själv torkade jag tårarna och tillät mig att lägga mig med hörlurarna och bästa musiken. Ibland räcker det för att kravla sig upp en bit.

Vid 16:30-tiden kom Mattias hem. Med pizza. Precis vad jag var sugen på. Han hade även med sig choklad och en inredningstidning som mamma sagt åt honom att köpa. Fina underbara människor! Sedan satte vi (mest Mattias) igång med att lägga golv och färdigställa vardagsrummet. Vi hann klart! Jag hann till och med dammsuga, damma och bära in alla möbler. Så jäkla skönt att gå och lägga sig och veta att det är färdigt...

Men det blev sent igår innan jag somnade, och klockan var ställd på 05:00 idag. Phew! Upp och hoppa bara. Drack premiärkaffet i nya vardagsrummet, lyxigt. Sedan gjorde jag mig i ordning och rullade mot tågstationen. Mötte upp några kollegor och sedan hoppade vi på tåget mot Gävle.

En heldag på Gävle sjukhus väntade. Smittskyddsutbildning. Både intressant och nå jävulskt tröttsamt. Tror vi allihopa höll på att somna, ja några nickade till och med till. Haha. Räddning blev lunch, friskluft, kaffe och godis. Det gjorde att vi höll ut mellan 08:30-16:00. Egentligen skulle vi hålla på till klockan 16:30 men vi fick gå tidigare. Då sprang vi till bussen, genom stan och kastade oss på tåget i sista sekund. Guld värt att hinna med 16:10-tåget iställer för det som skulle gå 17:20 ungefär!

Väl hemma blev det mys med Edwin som jag inte träffat på ett dygn. Kände mig som en bättre mamma med mer energi idag... Lilleman skulle ju egentligen varit ledig från dagis denna torsdag, men just idag skulle alla som var födda 2013 få åka buss till Delsbo och titta på Bamse-teater. Så snällt att dagis ringde till oss och tyckte att Edwin skulle följa med. Så mamma hade skjutsat dit honom när dom skulle åka och hämtat direkt efter. Snacka om lycklig kille!

Kvällen här hemma har varit lugn. Så jäkla skönt att ha ett vardagsrum igen! Bara kunna ligga i soffan och njuta av ett fint rum. Vi är så nöjda! Men nu är det lite press på att hinna fixa köket innan jul också... Nåja, en dag i taget. Njuter av en lugn kväll nu och att vi redan har gjort helg allihopa. Guld värt med lite ledighet nu!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0