renovering dag ett

Tisdag och tidig morgon. Rätt mysigt ändå att kliva upp hela familjen samtidigt, det händer ju inte så ofta eftersom jag jobbar skift. Men det är något speciellt när det väl inträffar. Dricka kaffe tillsammans och för en gångs skull få vara tacksam över att barnen är morgonpigga och glada på mornarna. Inget extra stök och bök alltså.

Klockan 07:30 pussade jag grabbarna hejdå på dagis. Det går alltid så lätt att lämna på mornarna när dom är på samma avdelning. Elias avdelning är öppningsavdelning, sedan särar dom på sig vid 08-tiden. Edwin är det aldrig några problem med, men för Elias blir det känsligt om han lämnas på eftermiddagen. Nu gick det iallafall bra och jag kunde med lätta steg gå till bilen. Mot jobbet...

Idag stod det APT på schemat. Äntligen. Det behövde vi verkligen! Bara få sitta och babbla i flera timmar. Tyvärr gick klockan lite fort och vi fick flytta över flera punkter till nästa gång.

Direkt efter möter åkte jag till hälsocentralen för att ta blodprov. Har tagit mig i kragen och ska kolla upp sköldkörteln. Ska tillbaka och träffa en läkare på fredag, så får vi se om jag "lider av struma" eller inte. Känns bra att testa sig iallafall.

(Bonus)morfar var snäll och flexade en stund idag, så han hämtade barnen på dagis och åkte hem med dom till oss. Är så tacksam för alla vi har runt omkring oss!

Resten av eftermiddagen har gått åt till att laga middag, mysa, leka, duscha och RENOVERA. Ja, nu är vi äntligen igång. Jag fick dessutom som jag ville, vi öppnar upp mellan kök och vardagsrum!

Fredrik har varit här ikväll och hjälpt Mattias att såga upp väggen. Men det tar tid eftersom det är en föredetta yttervägg. Timmer dessutom. Men det kommer bli så jäkla bra med öppen planlösning, nytt golv, nya tak, nya färger och lite spotlights. Galet skönt att vara igång, men vi har en jäkla tidspress på oss. Vardagsrum och kök bör ju vara klart innan jul. Annars vettetusan hur vi ska kunna vara här på julafton...

Imorgon kör vi vidare med väggen och i resten vardagsrummet. Men först sova. Ska försöka intala mig själv att det inte är så hemskt att leva i renoveringskaos... Är osäker på hur jag kommer att ta det. Hehehehe!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0