men mysonsdag

Onsdag och redan helg för min del. Jobbade veckans enda pass igårkväll och det var inte direkt ansträngande. Spenderade två timmar på badhuset med en av ungdomarna. Simning och bubbelbad. Resten av kvällen gick åt till att fika och umgås bara. En himla bra kväll.

Men imorse var jag som vanligt trött... Fick dessutom se att marken var täckt av snö. Nog för att jag tycker att det är mysigt med vinter, men jag är inte riktigt klar med hösten än.

Vi har haft en riktigt lugn onsdag, lilleman och jag. Vi myste runt i pyjamaserna länge, sedan ville Edwin baka kakor. Vi pratade lite om hans kalas i helgen och då kom han på att vi minsann måsta baka. Även om det inte är min starkaste sida så var jag ju tvungen att ställa upp... Dessvärre hade vi knappt några ingredienser hemma, men kolakakor kunde vi göra. Och dra mig baklänges - dom blev faktiskt goda. Edwin var himla nöjd och ville gärna åka till sin mormor med smakprov.

Hemma hos mamma/mormor blev vi bjudna på korv med bröd till lunch, sedan mumsade vi kolakakor. Vi stannade bra länge och hade en fin eftermiddag. Mamma gjorde en brasa och sedan hade vi Pippi Långstrump-marathon. Underbart. Edwin passade även på att låna badkaret. Ja, är det något vi saknar från förra lägenheten så är det just badkaret... Men planen (långt fram i tiden) är att göra ett större badrum på övervåningen så att vi får plats med både badkar och dusch.

Vid 16-tiden kom vi hem och då var det dags att börja med middagen. Något snabbt, så det fick bli köttfärssås. Alla nöjda och glada. Efter att jag röjt undan middagen så gjorde vi en brasa och spelade några omgångar memory. Edwin har inte förstått reglerna riktigt, men snart börjar det sitta. Han blir ju faktiskt 3 år imorgon, så mammas lilla bebis börjar ju bli en storkille!

Resten av kvällen har varit lugn. Vi har lekt lite, kikat på teve och pratat om morgondagens födelsedag. Det verkar inte riktigt som att Edwin förstår riktigt, men nog är han förväntansfull. Ska bli så roligt att överraska honom med presenter och sång imorgon.

Nu blir det soffhäng resten av kvällen. För precis tre år sedan idag låg jag med värkar inne på förlossningen. Galet vad tiden går... ❤️



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0