lite julmys

Söndag och sovmorgon. Jo man tackar... Kom ner till färdigt kaffe och eld i kaminen. Söndagsmys!

Efter frukost och påklädning åkte Mattias och Edwin till stan. Dom skulle på "byggaffären" som lilleman sa. Morsan fick absolut inte följa med. En grabbgrej tydligen... Då passade jag på att ta en härlig promenad i solen. Underbart med bästa musiken i hörlurarna. Kom hem lagom tills att Vinterstudion började. Då blev det en lugn stund i soffan med lite mer kaffe.

När grabbarna kom hem började vi att täcka för golv och skåp/bänkar i köket. Dags att måla taket. Ett lager med grund/primer, sedan blir det två strykningar med vitfärg. Vilken skillnad det blir från ljusbeiget tak till vitt.

Pga kökskaoset blev det svårt att laga middag. Vi hade tre färska fiskar i kylskåpet som Mattias fick igår, så vi tog helt enkelt med oss dom till mamma och pappa. Fick låna deras kök och bjöd dom på middag som tack.

Efter maten åkte vi vidare... Mot Strömsbruk för lite julmys. Lite pre-advent sådär. Glögg, pepparkakor, lussebullar, julmust och skumtomtar. Så gott och mysigt. Barnen lekte vildare än vildast och vi vuxna satt i lugn och ro vi bordet och pratade. Sedan fick vi med oss Elias hem. Tack för en mysig eftermiddag!

Väl hemma blev det kvällsfika och spelkväll. Yatzy för hela slanten. Bytte även plats på några ljusstakar/stjärnor innan det var dags att natta två trötta pojkar. Känns skönt att få ha dom hemma imorgon, en mjukstart på veckan liksom. Jag jobbar natt och då hinner Mattias komma hem från jobbet innan jag ska iväg.

Nu är det dags för oss vuxna att hoppa i säng med. Har duschat och småplockat lite här hemma. Trött och inte sådär jättetaggad för en grisvecka på jobbet...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0