lite av allt

Helgen är här och livet rullar på. Kaoslivet. Fast jag har ändå inte fått något riktigt psykbryt ännu. Jag ser all skit här hemma, all oreda, allt stök... Men jag ser också hur otroligt bra slutresultatet kommer att bli. Vardagsrummet börjar ta form och förväntas vara klart efter helgen, i mitten på veckan. Golvet står på hög i köket och väntar. Väggfärgen är utvald. Taket är färdigmålat. Och öppningen mellan köket och vardagsrummet känns redan så självklar. Till och med min kära sambo som var skeptisk till en början har erkänt att det blir bra. Han har gått ett steg extra och fixat så att det blir lite spotlights i dörröppning med.

Annars då? Jo jag jobbar ju såklart också. Men det har faktiskt varit lite skönt att få åka iväg på eftermiddagarna och slippa se allt, om man ska vara lite egoistisk. Tanka lite energi liksom. Men nästa vecka blir det inget kvälls/nattjobb så då blir det mycket tid till att fixa och dona här hemma!

Igår tog vi dock en paus från all renovering och hade en mysig fredagförmiddag tillsammans. Mattias är ju pappaledig på fredagar och jag jobbade kväll, som upplagt för att åka skoter! Helt underbart... Barnen älskar att åka och det känns så fantastiskt att vi bor där vi bor och att vi kan ge dom detta. Sån enkel grej men som både Elias och Edwin uppskattar så mycket och förhoppningsvis kommer att minnas som en del av deras uppväxt. Vi åkte runt udden på andra sidan vägen, sedan körde vi madrass-race efter skotern på täkten bakom huset. Hysteriskt roligt!

När vi kom in blev det lunch, dusch (skoterdoften är sådär...) och sedan var det dags för mig att pussa grabbarna hejdå. Först ett läkarbesök där jag fick veta mina värden från blodprovet jag tog i tisdags. Frisk som en nötkärna tydligen! Sedan mot jobbet... En lugn och trevlig kväll. Men lång. Skönt när klockan äntligen blev 01:00 så att jag fick åka hem och lägga mig!

Idag är det lördag och vi kör på en mjukstart här hemma. Mattias har åkt ut på isen (tokskalle) för att tanka lite energi. Själv ligger jag i soffan i lekrummet och sneglar på barnen som har pussel-marathon. Ska snart göra ett litet ryck här hemma, sköta markservicen liksom. Det ska tvättas, diskas och plockas lite. Är sugen på att köra ett varv med dammsugaren men jag vet att det är lönlöst egentligen...

Klockan 14:00 börjar jag jobba och kommer hem klockan 10:00 imorgonbitti igen. Phew. Söndagen blir iallafall ledig, men sedan kör jag vidare på måndag och tisdag med dagtidsjobb. Sedan gör jag helg, förutom en utbildningsdag på torsdag. Heja heja!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0