kämpa på

Tisdag... Klockan ringde alldeles för tidigt och jag var halvt döende när jag masade mig ner mot kaffebryggaren. Men jag hade ett roligt besök inbokat på morgonen så jag piggnade på mig rätt fort. Mot Iggesund föt att hälsa på hvb-hemmet där. Det är ju också mina kollegor liksom, vi är ju i samma verksamhet och när man har jour så gäller det för alla boenden i kommunen. Och just Timmerstocken i Iggesund har jag aldrig satt min fot på, så det var på tiden att hälsa på. Det var lugnt på jobbet denna morgon så då passade jag på att åka dit. Trevligt och nyttigt.

Resten av dagen har jag spenderat på jobbet. Inlindad i en filt. Brrrr... Kände att något var tok, och mycket riktigt - febern började smyga sig på. Frusen, ont i kroppen, ont i halsen och allmänt seg i huvudet. Tur att vi hade en lugn dag med mycket datorarbete. Det klarade jag av, tillsammans med några koppar ingefärsté. Och till slut blev klockan 17:00 och jag fick åka hemåt.

Hem till kaoset. Har liksom börjat vänja mig nu, det funkar att leva såhär en stund... Mattias hade gjort god middag, pesto-lax. Hann busa och mysa med Edwin en stund också innan vi började lägga golv i vardagsrummet. Allt är färdigmålat nu, och hälften av golvet är lagt. Snart snart snart! Imorgon blir vi nog klara och kan flytta in. Har verkligen saknat vardagsrummet.

Men nu kryper jag ner i sängen. Alvedonen börjar gå ur kroppen, så nu ska här sovas! Sömn är ju bästa medicinen sägs det. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu... Hoppas det var en snabb febertopp som var på besök, och att förkylningen inte bryter ut på riktigt.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0