julkänslorna

Helgen är här och det är underbart att få vara lite ledig. Även om jag inte är i min bästa form... Någon slags förkylning som ligger på lur, samtidigt som jag känner mig stressad över det mesta. Men sånt är livet.

Igår hade vi fredagen på besök och vi var lediga allihopa. Mattias passade på åka och fiska medan jag och Edwin myste runt här hemma. Vi fick besök av både mormor och gammelmormor vilket alltid är trevligt. Mattias kom hem efter lunch, då begav vi oss till stan för en helghandling. Lilleman hade tur och fick stanna hemma med gammelmormor och bygga med lego. Bra mycket roligare än att trängas på affären! Rätt skönt för oss vuxna att få åka själva också faktiskt, lite egentid sådär. Det blev en sväng till Beijer för att köpa lister till dörröppningen med.

Resten av fredagen var lugn och skön. Mattias satte upp listerna, vi åt tacos till middag och dök sedan ner i godisskålen. Edwin somnade tidigt, så resten av kvällen hängde vi i soffan och betade av våra serier. Just nu tittar vi på senaste säsongen av Greys Anatomy, Svartsjön och Midnattssol. Spännande alla tre!

Lördagen till ära bjöd lilleman på sovmorgon. Mattias åkte och fiskade en sväng i dag med. Vi andra hade en lugn morgon och förmiddag här hemma. Kaffe, frukost, tända ljus och premiär för Vinterstudion. Galet mysigt. Det om något är vinter för mig!

Rung 11-tiden fick vi besök. Gammelmormor, Anette, Frida, Tom och en tjejkompis till honom. Vi hade planerat att ta en promenad till Tövsätter där det var julmarkmad idag. Synd att det inte var lika vintrigt väder som förra helgen... Men det var mysigt ändå. Edwin köpte lotter och vann två hemliga paket. Själv unnade jag mig en fin liten dörrkrans. Det blev såklart en fika med ostkaka innan vi promerade hemåt.

Väl hemma åt vi tacosrester till lunch, sedan vart det fart på morsan. FRAM MED JULEN! Galet att det är första advent nästa helg? Men nu är det juligt och mysigt här. Ja så juligt som det kan bli när man inte tycker om tomtar och röda gardiner... Nöjer mig med ljusstakar, minigranar, kottar, hyacinter och stjärnor. Och sedan kommer ju julgranen som liksom får julkänslorna att gå i taket. Men nu då? Jo, lite julkänslor har jag väl. Även om jag är sen (för att vara mig) med julklappar.

Till middag idag åt vi kött, refflade potatischips, bea och sallad. Mmmums! Nu i kväll blir det soffhäng resten av lördagen. Med godis. Ska njuta av julmyset och bara vara. Snart blir det ju kaos här hemma igen när vi börjar med köksrenoveringen...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0