ny vecka

En ny vecka är igång, och vad passar bättre än att inleda med 22 timmar på jobbet? Rivstart deluxe.

Jag fick iallafall börja måndagen lugnt på hemmaplan. Med hela familjen faktiskt. Mattias lyxade till det med en pappadag och det gillar grabbarna och jag! Vi hade en mysig förmiddag med lek, yatzy, tvättmarathon, lunch på köksgolvet och en hörlig promenad. Riktigt impad över Elias som gick nästan 3 kilometer! Men när benen inte orkade längre hoppade lillebror gladeligen ur vagnen och erbjöd sittplats till honom. Gullungar!

Efter en tidig middag fick bröderna bus åka hem till (bonus)mormor/morfar. Mattias skulle leverera köttfärs och jag tvungen att inse att helgen var över. Mot jobbet...

Ett nattpass stod på schemat. Rätt skönt att inleda med faktiskt. En lugn kväll, men jag kom i säng sent och hade svårt att somna. Så jag var trött imorse när klockan ringde... Upp och hoppa! Vid 08-tiden började kollegorna att trilla, dags för APT. Fick kämpa med att hålla ögonen öppna, men det var som vanligt nyttigt och trevligt. Vi kröp upp i stora soffan i tv-rummet allihopa, lite annorlunda sätt att ha möte på. Men gud så skönt att vi halvligga lite avslappnat, hade dock gärna legar kvar när klockan blev 13:00. Jäsp vad trött jag var!

Hämtade barnen på dagis, ett glatt återseende. Sedan åkte vi hem och åt lite mellis. Barnens farmor kom på spontanbesök och då har hon alltid något gott med sig. En mysig fikastund i vardagsrummet.

När Mattias kom hem åt vi middag på köksgolvet, en himla rolig grej tycker barnen. Sedan gick vi lös med tuschpennor på täckpappen. Spelade luffarschack och ritade olika banor och figurer. Kul. Men mindre roligt att behöva gå och lägga sig tyckte grabbarna... Det tog en jäkla tid att få dom att komma till ro ikväll. Dom hann bli både hungriga, kissnödiga och bajsnödiga (enbart påhitt för att vinna vakentid) innan dom äntligen somnade.

Kvällen har gått åt till att kolla på Fredrik när han målat färdigt taket i köket och börjat prime:a det träfärgade ovanför köksskåpen. Vilken skillnad man ser trots att det bara är primer. Gött. Snart ryker även bröstpanelen och sedan läggs golvet innan Fredrik kommer och målar väggarna. Oh, det kommer bli så himla bra! Dessutom fick vi hem ett "nytt" köksbord. Fredrik har slipat, målat, lackat och gjort det lite stabilare. Vilken skillnad, det skulle jag aldrig ha kunnat få till själv. Vad glada vi är som har våran målare!

Men nu är det dags att hoppa i säng, ett tidigt förmiddagspass väntar...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0