hipp hipp hurra

Den 3 november 2013, klockan 01:27 föddes vår lilla fina Edwin Seilis. Tre år sedan idag. Galet vad tiden går snabbt... Stort grattis älskade barn. Hipp hipp hurra!

Jag hade ställt klockan imorse (sjukt tidigt) för att vakna innan Edwin. Men tydligen hade jag bara stängt av alarmet och snarkat vidare. Så lilleman fick väcka mig. Fail... Men han stannade kvar i sängen och låtsades sova medan jag och Mattias gick ner och hämtade paketen och gjorde frukost.

Sedan blev det skönsång, frukost i sängen och presentöppning. En lycklig kille som älskade allt han fick. Det enda han hade önskat sig var en surfplatta eftersom vår förra har gått sönder. Så vad gör man? Hemskt egentligen att en 3-åring får en egen surfplatta. Jag fick minsann min första mobil när jag var 13 år... Men det är nya tider nu. Han fick såklart lite leksaker med, bland annat lastbilen från Blixten-filmerna som han ofta pratar om. Nöjd kille!

Förmiddagen gick åt till att utforska allt nytt. Lugnt och skönt. Efter lunchen gjorde vi oss redo för att åka till stan.

Edwins kalas är ju på lördag, men en födelsedagsfika på stan kan man väl få. Vi mötte upp mormor, morfar och gammelmormor på Dackås. Mums med fika! Sedan knallade vi runt på stan... Edwin fick fina Newbie-kläder av sin mormor, dagen till ära. Jag gick även lös på H&M's basicavdelning. Fyra enfärgade tröjor och ett par byxor till 3-åringen för 198 kronor. Som hittat. Älskar dessa enfärgade tunna långärmade tröjor som går att matcha med alla mönstrade och färgglada byxor som han har. Är lite noga sådär... Inte vad det är för kläder. Dyra märken och fina tryck bryr jag mig inte så mycket om. MEN tröja, byxor och strumpor ska matcha med varandra. Speciellt strumporna är viktiga, är nästan lite sjuk i huvudet på den fronten. Skitsvårt dock med Elias som har en helt annan syn på detta och är envisare än envisast när det handlar om kläder. Får vara glad så länge den lilla låter mig hålla på. Får nog gå i terapi den dagen Edwin kommer på att en gul minion-tröja passar perfekt med ett par blå bamsebyxor. Med grön/orangea strumpor till. Hjälp...

En mysig dag på stan med våra favoriter. Vi kom hem rätt sent på eftermiddagen. Då var det skönt att vi var bortbjudna på middag. Mot Bobygda!

Edwin fick present av sin farmor och farfar, dom kanske inte kunde komma till helgen. En stor radiostyrd bil och pengar på sparkontot. Glad kille! Vi blev som sagt bjudna på middag och go-fika med. Vi stannade kvar länge och donade med lite av varje. Leka och måla. Vi åt även vårt kvällsfika där utifall lilleman skulle somna i bilen på vägen hem. Men han höll sig otroligt nog vaken hela vägen!

Väl hemma blev det en dusch för allihopa och sedan hopp i säng för födelsedagsbarnet. Trött och nöjd ligger han nu och snarkar... Vi vuxna chillar i soffan en stund till. Mattias är ju pappaledig imorgon så nu har vi helg på riktigt. Vi ska bland annat kika på golv/färg/tapeter och förbereda kalas, så det blir en fullspäckad helg!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0