hej kaos

Men nu var det mycket kaos i vårt liv. Trumpkaos, snökaos och renoveringskaos. Allt på en och samma gång. Lägg till grisvecka på jobbet för min del också...

Igår hade jag min enda lediga dag denna vecka. En dag som gick åt till att beta av en massa måste. Man måste ju faktiskt tvätta och se till att det vardaliga sköts fast än man lever i renoveringskaos. Det blev några maskiner tvätt, matlagning och småplock alltså. Plus två timmars skottning. Fyfabian. Barnen njöt iallafall som fick vara ute och busa i snön så länge medan jag slet med vår stora parkering... När jag äntligen var klar blev det en dusch och sedan lunch till barnen.

Resten av eftermiddagen gick åt till att leka och göra oss redo för att åka till stan. Det blev en tidig middag, för klockan 16:00 hade Edwin sin första tandläkartid. Spännande!

Det gick hur bra som helst, han gapade stort och allt såg bra ut. Elias var med som stöd och höll med om att lillebrorsan skötte sig. Så när vi var klara åkte vi till Maxi för att spendera lite födelsedagspengar. Edwin fick ju när han fyllde år. Elias hade också tur och fick några värdefulla kuvert då. Den lilla valde en duplogrävmaskin och en Nemo målarbok. Den stora valde ett nytt yatzyspel och en transformerbil. Nöjda rullade vi hemåt i snökaoset. Riktigt läskigt när jag såg max 3 meter framåt på 84:an.

Väl hemma fick vi se att Fredrik och Mattias tagit bort hela väggen. Hurra! Det känns så jäkla stort nu. Och tänk när det blir nya golv och nya färger. Golvet är ju beställt och väggfärgen valde vi igår, en rätt ljus gråfärg blir det i båda rummet. Enhetligt och snyggt.

Klockan var rätt mycket men vi hann kvällsfika, spela spel och se när "målarn" grundade väggarna. Spännande! Sedan somnade två trötta grabbar sött.

Idag gjorde vi morgon tidigt. Mysfrukost och sedan ut och skotta. Fybubblan igen. Tar sån jäkla tid... Men nu är det gjort och det var betydligt roligare att skotta när solen sken än när det kräksnöade igår. Det kan väl räcka med snö nu va?

Snart ska vi äta lunch innan vi ska iväg på jobb och dagis. Jag jobbar kvällen idag och imorgon, sedan hela dagen/natten på lördag. Phew. Men det är bara att köra på. Kanske blir skönt att slippa se kaoset här hemma. Mindre roligt att komma hem inatt kanske... Hehehehe!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0